Ако разчиташ на гап, стопа не работи!!
Прочети си в договора. При гап, затваря на първа цена на която е отворил пазара. Ако стопа ти е вътре в гапа. Докато лимита ти го изпълнява точно където си го задал. Независимо че не е имало такава цена!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GeorgiRR Вече измислих схемата
и братята Българи без бъндерол - циганите ще ударят едно рамо и без това се размножават доста
идеята на на predator за двете сметки е идеална
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разгеле деsaxsten Моята идея и голямото куче
са взети от търговията по новини с отложени ордери да ти кажа
----------
Това ми едната идея от днес
http://prikachi.com/images.php?images/699/4927699z.gif
----------
А така хванах три гапа и една посока която също донесе печалба
http://prikachi.com/images.php?images/713/4927713K.gif
за тоя месец
Другото име на търговията по новини е брекетиране.
Така тръгна от едно време когато още брокетата не се бяха усетили и когато с тази техника можеха да се правят пари
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
случвало ми се е и аз да се облажа от гапа
и то без да ми е цел
замотаваш се да затвориш в петък вечер и до понеделник в 9 на нокти ...
и повече не посмях
нали и стопове не важали и може да стане мазало
Qosmo, Ами може и да се сърдят ако и двете сметки са на един и същи брокер,но ако са при различни няма какво да се сърдят.
Погледни само колко участници оставят отворени позиции за през почивните дни без да правят тази схема просто с надеждата че няма да има гап срещу тях който може да им занули сметката.А е имало и големи гапове по няколко фигури които като нищо могат да занулят акаунта,дори и с нормален обем и лост.Тези участници също попадат в тази графа на нечестна игра.Какво да не би брокера да ти иска да внасяш още пари след като е затрита сметката вече.
Ами просто ще си на - и примерно като ти преведът бонуса ще ти вземат колкото трябва![]()
Това е интересно защото като попълвах договора и питам брокера си, ако стане някой гап и не може да се затвори ордера на маржин кол а отиде на минус, какво ще ме съдите ли ? А той ми отвръща: Не знам, това е въпрос касаещ всички брокери в Сащ, но ако не си съгласен, няма да можем да ти отворим сметка.Qosmo, Ами може и да се сърдят ако и двете сметки са на един и същи брокер,но ако са при различни няма какво да се сърдят.
Погледни само колко участници оставят отворени позиции за през почивните дни без да правят тази схема просто с надеждата че няма да има гап срещу тях който може да им занули сметката.А е имало и големи гапове по няколко фигури които като нищо могат да занулят акаунта,дори и с нормален обем и лост.Тези участници също попадат в тази графа на нечестна игра.Какво да не би брокера да ти иска да внасяш още пари след като е затрита сметката вече.
greedy я дай инфо какво става при такива ситуации ?
Мога ли в инстата да направя подакаунт и да прехвърля част от бонуса си в него подакаунт с друг ливъридж ?
и мен ме интересува същото, че си ми седи една сметка на минус от известно време...Това е интересно защото като попълвах договора и питам брокера си, ако стане някой гап и не може да се затвори ордера на маржин кол а отиде на минус, какво ще ме съдите ли ? А той ми отвръща: Не знам, това е въпрос касаещ всички брокери в Сащ, но ако не си съгласен, няма да можем да ти отворим сметка.
greedy я дай инфо какво става при такива ситуации ?
А бе по принцип гапа почти винаги се запълва, но трябва да има основание нза това
Най често основанието се корени във фундамента ,за да играеш на запълване
Например гапа породен от съботно- неделните далавери на испанците преди седмица ,беше явно, че го направиха за да им продадат помощите скъпо в понеделник и след обед когато траншовете пристигнаха започнаха да ги харчат, и еврото се срина, допълнително подпомогнато от спекулантите и в двете посоки.
Тази седмица същото стана заради гърците,но те са гадни византийци и се ослушваха чак до четвъртък ,да не правят кабинет, но в края на краищата гапа пак се запълни
----------
Няма да те съдят просто ти затварят на нивото на маржин кола и толкоз.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
nnikos (23-06-2012)