Последна редакция от alf : 28-11-2014 на 11:33
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (28-11-2014)
Знае го ББ!!! Нали в края на 2012г. го подписа за 10 години напред.
Цените сещай се какви са.))))))))))
По действащата конституция обаче всички договори дето
ги правят на ТЪМНО подлежат на ратификация от НС !!!
Иначе са нищожни. Всички се правят на умртели лисици!!!!
ДАВАИ ЕВРО !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз си направих труда да погледна някои мнения из нета за черния петък и твърденията за emag бяха, че малко преди днес съвсем случайно си вдигат цените и днес изглежда, че уж са ги свалили МНОГО. това съчетано с хистеричната им реклама по тв създава впечатление, че днес ако не си купиш първото, което ти попадне в сайта им, ще прътърпиш загубата на живота си - те поне така си въобразяват че сме от ледената епоха и ще им се вържем. иначе в Зора и Техномаркет наистина видях цени, които ме устройват що-годе и реших да купя туй-онуй. а пък Технополис действат наобратно - твърдото им намаление от 10% за всичко важало само за покупки на място, а сайта им въобще не работи днес даже за нормални покупки. там собственика е бивш военен - явно е решил да вкарва някакви различни строги военни порядки.за Зора и аз съм чула само добри отзиви , имах предвид хистерично рекламирания Емагна ганьовците от ледена епоха , сега народът с едно влизане може да сравни цени и да избира от къде ли не , кого си мислят ,че лъжат , заблудиха се понеже видяха ,че миналата година им мина номерът- като за първи път , но тва ще им е ,с тея тъпи номера...
![]()
За Брента нямам място на единствения ми 17 инчов монитор за жалост, задоволявам се с американския петрол и се успокоявам че разликата е само няколко $ обикновено. Иначе е добре да се следят колкото може повече инструменти за добър вход.
Последна редакция от Eli2356 : 28-11-2014 на 11:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
на лисици , по- скоро на чакалиИначе са нищожни. Всички се правят на умртели лисици!!!!
ДАВАИ ЕВРО !!!, не знам ама знам ,че се задава пак февруари и нещо там ми се струва ,че му е сатурновата дупка на ББ та нека да е по - оСТОрожен
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
най-сетне изпълнен лимитя..................
голямо чакане падна.............................![]()
Даваите още подобни линкове да си ги имаме !!!
ДАВАИ ЕВРО !!!
Eli2356 ,
вместо в газови печки да "инвестираш"
най-добре помисли за една камина, че и с газовите доставки може да стане сакатлък като с тока
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (28-11-2014)
Мецанееее, ще ходим ли до тен таузен?
Купих си ...или номера още ще въртим?
Добър ден.
До сега спах... събудих сутринта и си викам още 5 мин.![]()
От мангалите може дръве за 25-30 лв/кубика да си вземеш, и до вратата ще ги стоварят. Ама мангал още не се е научил газ да краде![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА