КАТЕРИЦАТА.........................Тц, кое
=========================
КАТЕРИЦАТА.........................Тц, кое
=========================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
чий пейзаж са развалили - твоя ?!? Де са? Кажи ми де са да ги набия аз тези... или извикай Фицко да ги набие, че той поне е доста по-голям от мен, може да се справи по- добре.
...
Аз на теб да съм ти давала акъл?.. Аз не правя такива неща с хора, които си го имат в изобилие. Само те подканих да направиш истинска услуга на Олег след като ти е приятел - между подкана и съвет има разлика.
Последна редакция от Eli2356 : 27-11-2014 на 00:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ей фафа , дръж се прилично и внимавай за тва дето го слагаш в кавичките, да не се стига до натюрмортиПоявиха се "стринките", и развалиха пейзажа...
Ели, не ми давай акъли в игнора си отдавна...нещо верно си бая кисела .. битер стринка си ..., стегни се
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никога не се държа неприлчно, това първо.
И второ никога не започвам диалог с вас.../Руми и Ели/
Това, че нещо ви избождам очите и вървите след постовете ми да се заяждате си е лично ваш проблем.
Лека....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и трето слагането на етикети на хора е достатъчно неприлично само по себе си , лично на мен нищо не избождаш ,не си достатъчно "подострена"за класата ми , пази дистанция да не я усетиш, а иначе получих усещане ,че ти вървиш след моите постовеНикога не се държа неприлчно, това първо.
не си толкова интересна, че някой да ти върви след постовете, освен форумния сваляч Фицката, ма той по принцип си върви след всичко що е с плитки, освен ако не го възпре онова с плитките. лично за мен: писва ми от време на време да ми се навират в очите нечии (сещай се чии) простотии и ако имам свободно време ги коментирам. а диалога с гореспоменатите, за който предполагам по-умни глави са ти дали инструкции да не върви като гледам много добре ти върви, макар че аз лично хич не държа да върви. придържай се по-стриктно към инструкциите.
Лека и на теб...
Пп: ако не спрат простотиите, няма да спре и коментирането им - нищо лично.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-11-2014 на 00:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
http://www.bnews.bg/article-51123
.............................................![]()
GGBG (27-11-2014)