що бе , то нище само техника , иска и малко фундамент- ализъм за придаване академичност на темичкатаМалко се отплеснахме ми се струва![]()
що бе , то нище само техника , иска и малко фундамент- ализъм за придаване академичност на темичкатаМалко се отплеснахме ми се струва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (26-11-2014)
Бай ти Владо, не е никакъв Бай. Лежат на стари лаври за многобройна и непобедима армия. Количеството пред качеството, ама и там е една разградена кошара. Те ако имаха технологиите, поне наполовина на съперниците си, щяха поне един читав телевизор или телефон или автомобил да произведат. Най-малкото за вътрешен пазар и бившите републики. Каквото и преимущество да са имали, си е останало в СССР-ските времена. От тогава само мутри и всеки влачи за себе си колкото можеРаботата е там, че и петролните компании, и посредниците са все западняци и дефакто тези цени се отразяват и на тях. Ся не казвам, че не продължават да пИчелят добре, ама все си мисля, че не е това начина да се справят с Русията. Да не говорим, че не се знае в един момент какво може да се случи, ако санкциите са прекалено агресивни, бай ти Владо не се знае до какви мерки ще прибегне и всички може да страдаме.
Малко се отплеснахме ми се струва
Мужикът дъни Столична, като свърши минава на Тройной, лежи всеки уикенд под 7-цата (Ладата имам предвид) за ремонти и дори там и спи. Рускинята пък само се чуди в кой пезевентски курорт да отиде за без пари, да люска на блок масата, да я опъне някой балкански мангал и ако може да не се връща...........нещо като в България ама значително по-мащабно
Земята под краката си трябва да целуват, че имат суровини и има пазар за тях![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ммм...Бай ти Владо, не е никакъв Бай. Лежат на стари лаври за многобройна и непобедима армия. Количеството пред качеството, ама и там е една разградена кошара. Те ако имаха технологиите, поне наполовина на съперниците си, щяха поне един читав телевизор или телефон или автомобил да произведат. Най-малкото за вътрешен пазар и бившите републики. Каквото и преимущество да са имали, си е останало в СССР-ските времена. От тогава само мутри и всеки влачи за себе си колкото може
Мужикът дъни Столична, като свърши минава на Тройной, лежи всеки уикенд под 7-цата (Ладата имам предвид) за ремонти и дори там и спи. Рускинята пък само се чуди в кой пезевентски курорт да отиде за без пари, да люска на блок масата, да я опъне някой балкански мангал и ако може да не се връща...........нещо като в България ама значително по-мащабно
Земята под краката си трябва да целуват, че имат суровини и има пазар за тях
не си прав........пеша до берлин стигнаха.........и немските технологиии.......станаха на скраб.......
верно , в много отношения им куцат.......убавите дрънкулки.......
дали нарочно се пазят......от това......?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
е ми то за това де - ако нямаха суровини мислиш ли че нямаше да се напънат като корейците (дето нищо си нямат) да скалъпят един Самсунг и поне една кола, която се сгъва наполовина и паркира сама (макар че съвременните лади хич не са за пренебрегване). а сега за какво им е да се мъчат толкова с разни изобретения? ако петрола спадне до 10$ за барел може и да си помислят.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
D-12 (26-11-2014)
Не е толкоз просто да се оценя, че петроля пада зарад Московията.
Факторите са много и не е толкоз лесно да се прицени кои е по най важния!!!![]()
РЕДА ще подметне няколко:
1. Има свръхпредлагане на матриал;
2.РЕДА още в 2005-2006 година беше чел, че
при цена над 100 долара на барел почва бясно
влагане в заместващи технологии което ще доведе
до падане на потреблението на петрол. Това вече
требе да е донякъде факт.
3. Саниране на сгради.
4. Енергоспестяващите електроуреди, автомобили и т.н
5. Поскъпващ долар.
6. ДЕФЛАЦИЯ и задаваща се рецесия в Еврозоната.
7. Тоталния СТОП на икономиката на Китай и структорното
разпадане в Бразилия, Южна Африка ит.н. т.е БРИКС
За други сега не се сеща РЕДА,,,,,,,,)
ДАВАИ ЕВРО !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щяха да стигнат и до Ню Йорк с плуване, като зад гърба на 50 човека стои един с картечница и им указва посоката на движение
"дали нарочно се пазят......от това......?"
Може някоя глобална бомба да приготвят и да утепат всяка електроника. Аз затова си държа вкъщи и кибрити и свещи и тротинетки![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
RyMu (26-11-2014)
преди голяма война света винаги изпада в голяма криза, както казва бате бойко световна икономическа криза, минава една световна война и който оцелее започва разстеж да си построи къщичка,инфраструктура в държавата, количка , малко глезотиики и щом всички стигнат до този етап новата криза започва до разрушаване къщичките и отново строенето им и те така от как свят съществува борбата е за едното ядене, покрива и нищо повече за 90% от населението
растеж има само след масови разрушения и унищожение, с две думи голяма корекция![]()
D-12 (26-11-2014)
И на ДеДу колата е с газово (т.е. въри с производствени отпадъци), ептен им е*ах петролната индустрияНе е толкоз просто да се оценя, че петроля пада зарад Московията.
Факторите са много и не е толкоз лесно да се прицени кои е по най важния!!!![]()
РЕДА ще подметне няколко:
1. Има свръхпредлагане на матриал;
2.РЕДА още в 2005-2006 година беше чел, че
при цена над 100 долара на барел почва бясно
влагане в заместващи технологии което ще доведе
до падане на потреблението на петрол. Това вече
требе да е донякъде факт.
3. Саниране на сгради.
4. Енергоспестяващите електроуреди, автомобили и т.н
5. Поскъпващ долар.
6. ДЕФЛАЦИЯ и задаваща се рецесия в Еврозоната.
7. Тоталния СТОП на икономиката на Китай и структорното
разпадане в Бразилия, Южна Африка ит.н. т.е БРИКС
За други сега не се сеща РЕДА,,,,,,,,)
ДАВАИ ЕВРО !!!
"Всяко автомобилно газово - пирон в ковчега на руската икономика"Е*ати простотията
----------
И пиене и любов - това ще спаси света, както винагипреди голяма война света винаги изпада в голяма криза, както казва бате бойко световна икономическа криза, минава една световна война и който оцелее започва разстеж да си построи къщичка,инфраструктура в държавата, количка , малко глезотиики и щом всички стигнат до този етап новата криза започва до разрушаване къщичките и отново строенето им и те така от как свят съществува борбата е за едното ядене, покрива и нищо повече за 90% от населението
растеж има само след масови разрушения и унищожение, с две думи голяма корекция![]()
РЕДЕ, санирането на сградите какво общо с петрола ?
Той се използва главно за гориво на автомобили, кораби, камиони. Като за корабите и камионите, които са наистина големи консуматори, хибриди няма. А пък хибридите все още са далеч от масови.
И по-малка част от петрола е за разни други неща.
И не се използва за отопление.
А пък през 2008-ма нали си падна до под 40$. Така, че има още 30 и кусур долара до там![]()
Eli2356 (26-11-2014)
Е по-малко ще ти харчи нафтовата печка https://www.google.bg/search?q=%D0%B...11%3B640%3B480РЕДЕ, санирането на сградите какво общо с петрола ?
Той се използва главно за гориво на автомобили, кораби, камиони. Като за корабите и камионите, които са наистина големи консуматори, хибриди няма. А пък хибридите все още са далеч от масови.
И по-малка част от петрола е за разни други неща.
И не се използва за отопление.
А пък през 2008-ма нали си падна до под 40$. Така, че има още 30 и кусур долара до там
Ти в кой век живееш![]()