от 10 дена вече ги държа ама съкратих две трети - сега и да удари стопа съм го избил вече(даже и го изхарчих) ама пак няма да е приятноОстави... Звездолин ни забаламоса тука с разни конспирации и гравитации и аз му се вързах и почнах да му философствам... обаче се усетих навреме и си поизтрих философиите даже.Дреме ми за някаква си гравитация.... дай да видим конспирацията му казвам, обаче той не дава.
На вторият въпрос и аз се чудя какъв е отговора - нали имаш стоп на (дълговечните вече) дълги? - няма страшно ако е така. Понеже аз имам разни подозрения за 1116/20 в по-дългосорочен план както писах на предната страница.... обаче засега се въздържам от входове тук, макар че с повече съсредоточаване става и за скалпиране. Обаче и други стават, та съм се съсредоточила над тях...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха... как да дава като самият той не знае. 99% сигурност даже и Ванга не е имала в предсказанията, а само 85%. Ех, мечти, мечтиии... на английски dream значи и сън, и мечта, та... по правилно е да се пита кой какво е сънувал според мен при такива 99%ви прогнози.
плюс това докато го обиждаш на чуек едва ли...![]()
Мен йените сега ме притесняват - няма ли да падат най-после? Малко хванах от снощи и днес, обаче пак се заинатиха нагоре, май доста повече търпение ще трябва докато обърнат платната по-стабилно. Не му е тук мястото, обаче ме мързи да се разхождам до тяхната тема сега..... хайде няма да спамя повече тук.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аха... как да дава като самият той не знае. 99% сигурност даже и Ванга не е имала в предсказанията, а само 85%. Ех, мечти, мечтиии... на английски dream значи и сън, и мечта, та... по правилно е да се пита кой какво е сънувал според мен при такива 99%ви прогнози.
плюс това докато го обиждаш на чуек едва ли...![]()
Ванга е била сляпа за това само 85% а аз не съм.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха ха... да приемем, че е така. И сега какво: дойде само да ни кажеш как ти всичко знаеш отпреди месец, обаче ще си го пазиш в тайна, сакън да не изкупим/продадем пазара преди теб и за теб да не остане, а ние да си кажем: ейй има значи някаква фундаментална причина за движенията по графиките все пак, на златото в частност, не е всичко е долни инсинуации на големите акули с цел да оберат малките.Е, мерси за насоката, ако е така! .. поне някаква надежда ни вдъхна, че може би не всичко е манипулации на едрите капиталисти.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е ми честито,туко що откри топлата вода,изкъпи се с нея или просто осъзнай че пазара не те наказва а просто ти сама се самонаказваш.Ха ха... да приемем, че е така. И сега какво: дойде само да ни кажеш как ти всичко знаеш отпреди месец, обаче ще си го пазиш в тайна, сакън да не изкупим/продадем пазара преди теб и за теб да не остане, а ние да си кажем: ейй има значи някаква фундаментална причина за движенията по графиките все пак, на златото в частност, не е всичко е долни инсинуации на големите акули с цел да оберат малките.Е, мерси за насоката, ако е така! .. поне някаква надежда ни вдъхна, че може би не всичко е манипулации на едрите капиталисти.
Живота ме отучи да съм толкова ларж така че такива подаръци не правя вече,има си и подходяща поговорка за това "Направи добро получи дърво".
Успех.
п.с.
Всъщност зная движенията на златото в последните пет месеца от дневните до месечните...![]()
To e ясно, че каквито лошотии са ми се случвали сама съм си ги направила. Като има грешка трябва да има и възможност за поправка обаче... Освен това не обичам да ми говорят с менторски тон, освен ако сама не съм си го изпросила. теб никога ли не те наказва пазара? Иначе с тия ти познания за 5 месеца назад, малко странно, че се чудеше преди 2 месеца само теб ли са те занулили на минус или има и други - пожелавам ти да не ти се повтаря.Е ми честито,туко що откри топлата вода,изкъпи се с нея или просто осъзнай че пазара не те наказва а просто ти сама се самонаказваш.
Живота ме отучи да съм толкова ларж така че такива подаръци не правя вече,има си и подходяща поговорка за това "Направи добро получи дърво".
Успех.
п.с.
Всъщност зная движенията на златото в последните пет месеца от дневните до месечните...
Апропо: това е форум за споделяне на полезни идеи, а не само за хвалене кой колко може да печели. В повечето случаи доброто се възнаграждава с добро.
Kласиката обаче си е класика:
... ..![]()
Последна редакция от Eli2356 : 26-11-2014 на 04:35
Това е поредният път в който ми прави впечатление че ти следиш разговорите тук хаотично или по точно хаотично помниш кой какво е казал.Иначе с тия ти познания за 5 месеца назад, малко странно, че се чудеше преди 2 месеца само теб ли са те занулили на минус или има и други - пожелавам ти да не ти се повтаря.
Апропо: това е форум за споделяне на полезни идеи, а не само за хвалене кой колко може да печели. В повечето случаи доброто се възнаграждава с добро.
Та отново си изсмукваш от пръстите някакви твои мисли които нямат нищо общо със това което съм казал а аз освен че помня какво съм казал винаги помня и какво казват другите.
И все пак понеже с тези твои заблудени мисли ме злепоставяш по някакъв начин в случая ще ти припомня за последен път какво съм казал по този въпрос.
Та ставаше въпрос за това че напълно умишлено я гръмнах тази сметка,един вид я закрих по този начин и приключи на минус 85 долара.
Така че пожеланието си го запази за теб или някой друг защото на мен не ми трябва.
Централната банка на Холандия обяви, че наскоро е транспортирала 122.5 тона злато на стойност около 4 млрд. евро, които са били съхранявани в Ню Йорк, обратно в централата си в Амстердам. В изявление от миналата седмица банката обяви, че златните й резерви, които възлизат на 612.5 тона, са разделени по следния начин: 31% от тях се намират в Амстердам, 31% се намират в Ню Йорк, 20% в Отава, Канада и 18% в Лондон, пише CNBC.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Holandiya-izne...id-131542.html
И немците си прибираха златото от ФЕД, сега и швейцарците ще си го искат май, хората си взимат златото обратно.Централната банка на Холандия обяви, че наскоро е транспортирала 122.5 тона злато на стойност около 4 млрд. евро, които са били съхранявани в Ню Йорк, обратно в централата си в Амстердам. В изявление от миналата седмица банката обяви, че златните й резерви, които възлизат на 612.5 тона, са разделени по следния начин: 31% от тях се намират в Амстердам, 31% се намират в Ню Йорк, 20% в Отава, Канада и 18% в Лондон, пише CNBC.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Holandiya-izne...id-131542.html
Хайде така да е - с мъж не се спори.Това е поредният път в който ми прави впечатление че ти следиш разговорите тук хаотично или по точно хаотично помниш кой какво е казал.
Та отново си изсмукваш от пръстите някакви твои мисли които нямат нищо общо със това което съм казал а аз освен че помня какво съм казал винаги помня и какво казват другите.
И все пак понеже с тези твои заблудени мисли ме злепоставяш по някакъв начин в случая ще ти припомня за последен път какво съм казал по този въпрос.
Та ставаше въпрос за това че напълно умишлено я гръмнах тази сметка,един вид я закрих по този начин и приключи на минус 85 долара.
Така че пожеланието си го запази за теб или някой друг защото на мен не ми трябва.И какво ми е хаотичното следене в случая? - точно това казвам и си спомням и аз - което споменаваш. Иначе - да, не мога да следя всичко, което си пише из форума, но това е достатъчно в случая. Само че за -65, не за -85$ бях запомнила. А и не знам защо като искаше да закриеш сметката просто не си изтегли парите, а реши да ги подариш на пазара? Много си щедър или те мързеше?.. и защо въобще да я гърмиш като с тия познания които имаш си можел да я умножиш?
----------
Искаш да кажеш за пръв и последен път ми припомняш нещо, което си спомням - нямаше нужда, но мерси все пак.![]()
Сега ако пробие 1194, ще стане доста приятно за укъсилите... до 1190.
Последна редакция от Eli2356 : 26-11-2014 на 13:10