Освен озито и кивито къде още има нещо интересно???Златото в момента ми е много далече от интересите, някои валути и индекси са ми по-интересни. Ще дебна кога ще излезе от тесния рейндж. За кое точно да не финиширам бързо?
Ааа, май ти схванах мисълта - обаче не е това което си мислиш, ако е това, което аз си мисля.Търгувам си усилено и в момента, но златото не съм го пипала скоро.
Като казвам да не финишираш имам на предвид да не видиш колеца.
п.п. Да си губи времето човек с демо сметки е много.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То гравитацията важи и за твоите работи, да не са ти извънземни? Ако ние не й помагаме, нищо не може да ни направи.Ти гледай само да не дръпне котировките на златото, пък ти да си на дълги, ако са ти били грешни източниците на информация от преди 1 месец.
Последна редакция от Eli2356 : 25-11-2014 на 21:50
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
много спортна стана темата с толкоз топкикажете барем и ний простосмъртните роял салют 38г. вкусим
(дет вика КинО)
къде ще ходи туй злато и кога![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гле са ..... мен ни ма гледай .....
Че аз стопове давам тука
Дрругите са намерили некъф Граал .....
Дет предимно печелят![]()
Ма споделят .... след Тва![]()
nedko (25-11-2014)
Нищо не се знае със сигурност,
така че който каквото вижда това да търгува , и после или чивас или чаша студена вода![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Остави... Звездолин ни забаламоса тука с разни конспирации и гравитации и аз му се вързах и почнах да му философствам... обаче се усетих навреме и си поизтрих философиите даже.Дреме ми за някаква си гравитация.... дай да видим конспирацията му казвам, обаче той не дава.
На вторият въпрос и аз се чудя какъв е отговора - нали имаш стоп на (дълговечните вече) дълги? - няма страшно ако е така. Понеже аз имам разни подозрения за 1116/20 в по-дългосорочен план както писах на предната страница.... обаче засега се въздържам от входове тук, макар че с повече съсредоточаване става и за скалпиране. Обаче и други стават, та съм се съсредоточила над тях...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То гравитацията няма как да влияе на нещо, което (почти) не съществува, даже при много добро желание от нейна страна. Бе златната среда си е най-добре като че ли, затова някои си търсят и антиимпланти... шарен свят, хора всякакви... обаче ако няма интелект каквото и да се търси и имплантира ефекта е временен.
Последна редакция от Eli2356 : 25-11-2014 на 22:24