стинки над бонбонукса въобще не е здравословно да се държат у инстанякой центов акаунт може де, ама оттам нататъка... риска става вече голям...
![]()
стинки над бонбонукса въобще не е здравословно да се държат у инстанякой центов акаунт може де, ама оттам нататъка... риска става вече голям...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ем на няколко пъти резак на уйдравала и два пъти параграф десет (резак на цялата сметка)
отделно вече там верификации и пр., ама то от друга категория проблеми...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ели, никога не съм теглила, даже нямам верифицирана банкова сметка към акаунта,или както там му се вика.. Обаче се чудя Яна ако прави по над 10% от сметката какво чака, ами не ги тегли? Досега въобще теглила ли е, че е от февруари гледам - ако да, би трябвало да има идея изплащат ли ги.
От 2 месеца се каня да си направя Скрил акаунт,и още се офлянквам. И даже, да си призная, въпреки че няколко пъти задавах въпроси към други сърофумци за Скрила, още не ми е напълно ясно какво трябва да направя.
скрила за петнайс минути ставаку не му разбирваш по английскому ще помагаме "у риъл тайм" дет викат
ако бонусарката е верифицирана (на двете нива) може да се прехвърлят кинти у скрила даже и без той да е верифициран
![]()
плюс това: спредът, 5 минутното правило, 10-те % и много други
ПП т'ва за петте минути само за търговия около новините ли се отнясаше или по принцип ?![]()
кура, нищо не съм верифицирала, и ако някой ми обясни стъпка по стъпка какво да правя,ще съм много благодарна.
Какво трябва да направя към Инста,и после за Скрила.
Истината е,че не до сега не се отнасях много сериозно към бонусната,и я ползвам предимно за разни стратегии.
Обаче съм изкарвала добри суми, които съм и губила де. Но това само от спечеленото. Сумата от бонуса си стои,че и отгоре![]()
Не трябва да верифицираш банкова сметка към акаунта, а самия акаунт като верификацията на второ ниво може да е и удостоверение от банката ти за банкова сметка като важното е да пише адреса ти там (аз така направих, обаче може и свидетелство за упр. за автомобил или от общината за адреса ти в момента, международен паспорт...). Въобще трябва да дадеш 2 документа, които да съдържат един и същ адрес, първият е лична карта.Ели, никога не съм теглила, даже нямам верифицирана банкова сметка към акаунта,или както там му се вика.
От 2 месеца се каня да си направя Скрил акаунт,и още се офлянквам. И даже, да си призная, въпреки че няколко пъти задавах въпроси към други сърофумци за Скрила, още не ми е напълно ясно какво трябва да направя.
А сметка в Скрила се прави за 5 мин - все едно да се регистрираш във форум. Като надхвърли оборота по скрила 1500$ ли беше обаче ще трябва да я верифицираш и нея. Много не съм сигурна тук, че аз моя Скрил го направих наскоро и още не съм стигнала лимита, обаче това си го пише в самия скрил, за който опре дотам. .. не е нищо сложно, само пари за теглене да имаш.
Последна редакция от Eli2356 : 22-11-2014 на 15:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Яна (22-11-2014)
у на инстата сайта се всиза в кабинета - има раздел "верифициране" - трябва два документа да се пратят, то е описано там какви може и как точнопърво единия се праща, кът го одобрят - другия
![]()
Яна (22-11-2014)
Благодаря и на двамата!
Сега остава другата седмица да се заема с това![]()