Е то тука все е така, Новак .....
Все го печелат Златното .... руно
Аз тука неска съм на фитка с пазаря![]()
Е то тука все е така, Новак .....
Все го печелат Златното .... руно
Аз тука неска съм на фитка с пазаря![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (21-11-2014)
Ами явно има и такива моменти. Тука масово очакваха тия дни от 1213 до 1357, аз 1208, пък то едва 1207.50 стигна и то чак днес. Явно няма нови мнения и слухове по въпроса със златото - май ще чакаме швейцарския референдум на 30.11.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз не съм го търгувала 2-3 дена,от сряда.
Днес само петрола и Eur/Aud.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе явно, нагорето нема да го бъде)
Сичко е спекула покрай швейка ....
Та явно тука ПАС е правилното поведение до Декември)
Много е голяма интригата около референдума в Швейцария.
Сигурно е, че швейцарците ще подкрепят връщането към златния стандарт НО ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ 50% за да е валиден?
Ако гласуват над 50 % пускам дълги с цел 1800-март-май 2015 г.
Защо пък чак до декември?.... ......... ..........
----------
колко злато трябваше да купят, ако го гласуват положително, спомняш ли си? И само заради това ли ще ходи до 1800?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
1500 тона .............,,
и прогнозират покачване до 1350 долара ,
това при положителен вот .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
В понеделник ще пусна с минимален обем дълго злато за 1350.
Ще пусна и късо за 980.![]()
Преспи и помисли,
до понеделник има време , а и до референдума също![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Дали ще отиде до 1300 долара, че нещо такова ми говорят графиките ?