Абе тия роми как така получават надбавки в други държави, като нито работят там нито нищо?Ниските детски надбавки пращат ромчета в чужбина
Абе тия роми как така получават надбавки в други държави, като нито работят там нито нищо?Ниските детски надбавки пращат ромчета в чужбина
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
- Докторе, носът ми е запушен...
- Моля ви! Аз имам кредит за апартамент, кола и жена ми е бременна, а вие ме занимавате с вашите сополи!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (21-11-2014)
е туй не е интересно ......мислех че е И.Ф. или Цвъ.Цвъ....една чиновничка от тия несменяемите от икономическото министерсто.![]()
ЕЕЕЕ , те тия са толкова обградени от охрана и им затварят периметъра, че на живо почти невмъзможно да ги видиш.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Те затова мрънкат за българите и румънците в чужбина, реално чистия българин няма вина, а само мургавия.Получават социални помощи и всичко , до което могат да достигнат .
Знаят добре от къде колко могат да вземат.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Бибко, ама ще те прати Цецка Цачева да се образоваш- ето днес в НС прати някаква депутатко защото не знаела знамението на думата мангал![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
този мургавия българин е такъв какъвто му оттървакато е в чужбина е българин или турчин, според зависи къде е и с какви хора се среща
у нас понякога е турчин ако има изгода , понякога български гражданин - ако има да получава нещо , но ако трябва да дава става пак циганин и нещата опират до защита правата на малцинствата ако решиш да му прилагаш закона![]()
снощи хванах някакво предаване и казаха,че по 50 млиона се дават за образоване на циганите у нас.............и след това имаше репортаж в някакава махла,където от запитаните цигани само един можа да си напише името и то с две грешки(той ми изглеждаше на около 50г) всички други казаха че са неграмотни.......................
и възниква въпрос.........защо аджеба се харчат тези милиони и с чие свише решение,след като у нас образованието е задължително..............не следва ли да се полагат усилия да се спазва закона и да се накарат циганите да ходят на училище,вместо след това да се харчат пари за ограмотяването им..........