Реде онова дето ми се привижда снощи , може и да се получиЧЕРНОПРАС ще видим ли днес нещо над 1,26 ???
ДАВАИ ЕВРО !!!![]()
Реде онова дето ми се привижда снощи , може и да се получиЧЕРНОПРАС ще видим ли днес нещо над 1,26 ???
ДАВАИ ЕВРО !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Голяяяямо дупе,голяма работа......както пееше един опушен преди години,а и ,,Тутурутка"(R.I.P.,Атанаске)правиха скеч по темата....
Що го казвам ли?.....Не знам.....от връзката с израза,който ми идва,когато ви чета днес :
,,Голеееееми търговци,голяма работа"........с Дизелот начело...
![]()
Фибо....мибо....грънци
Реде , тази корекция не приключи ли ? аз мисля да е приключила вече![]()
Какво се вълнуваш , Пенчев?Голяяяямо дупе,голяма работа......както пееше един опушен преди години,а и ,,Тутурутка"(R.I.P.,Атанаске)правиха скеч по темата....
Що го казвам ли?.....Не знам.....от връзката с израза,който ми идва,когато ви чета днес :
,,Голеееееми търговци,голяма работа"........с Дизелот начело...
Какво четеш....недей...ще си предизвикаш лоши мисли.![]()
Уффффффф, неска от приказване тука, съм спечелил кръгла
От трейд направо в ПЪТИ повече
Тая РАБОТААаааааа![]()
А,вълнувам се аз.....изобщо не се вълнувам,нямаше ме,....кат се върна у родината и винаги изпадам в краткотрайна еуфория,последвана от също толкова кратка депресия,сега вече съм във философско настроение и цял ден разсъждавам над този екзистенциален постулат:
,,Голямо дупе-голяма работа.
Средно дупе-средна работа ..." и т.н.
Ти какво мисилиш по този въпрос?![]()
Фибо....мибо....грънци
Какво мисля ли?А,вълнувам се аз.....изобщо не се вълнувам,нямаше ме,....кат се върна у родината и винаги изпадам в краткотрайна еуфория,последвана от също толкова кратка депресия,сега вече съм във философско настроение и цял ден разсъждавам над този екзистенциален постулат:
,,Голямо дупе-голяма работа.
Средно дупе-средна работа ..." и т.н.
Ти какво мисилиш по този въпрос?
Ще ти отговаря: "Малко дупе -секси! "
Къде беше , че си се завърнал?![]()
Фибо....мибо....грънци
Eli2356 (20-11-2014)
Средна мредна .... много нещо съ разговорихте с Фафлиндия ... аре кой от къдет е, че ше мийм
Артичеееееее нъл знайш .... голямата Тутка не е голяма Тутка, малката Тутка е голяма Тутка![]()
Последна редакция от фицката : 20-11-2014 на 21:13
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН