Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (20-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (20-11-2014)
penman (20-11-2014)
А може и да има? Но нещо се е объркало? Хората умират и после пак се връщат на земята.
Избират си ново тяло и дори друг пол, но забравят за какво са се върнали и какво трябва да оправят от преди!
Поне при повечето е така!![]()
pablo (20-11-2014)
То пък като че ли нещо по-различно трябва да правят следващия път - щом са се върнали тук пак трябва да се блъскат цял живот с проблеми. Едва ли някой ще им пусне нещо току така лесно и от форекса. Затова: редовното теглене е много важен момент при надиграването на пазара мисля.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То пък като че ли нещо по-различно трябва да правят следващия път - щом са се върнали тук пак трябва да се блъскат цял живот с проблеми. Едва ли някой ще им пусне нещо току така лесно и от форекса. Затова: редовното теглене е много важен момент при надиграването на пазара мисля.
Не мога да схвана мисълта ти???
Нали за да теглиш трябва да си спечелил.
Ами да. Тука мернах напоследък и случаи на теглене на няколко $. Нали от Инста към скрил е безплатно - по няколко, по няколко и станали 1000.![]()
Важно е да не се позволява на пазара да си ги взима обратно, възможностите да се сведат до минимум. Ако са с по една 0 отзад разбира се е за предпочитане. Така си го мисля на теория поне че трябва да е, чак такива малки сумички не съм теглила, но и много пъти ми се е случвало да сдавам обратно припечеленото като не съм го изтеглила своевременно и то бая големи суми.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
На всеки се е случвало да връща спечеленото без да го теглиАми да. Тука мернах напоследък и случаи на теглене на няколко $. Нали от Инста към скрил е безплатно - по няколко, по няколко и станали 1000.![]()
Важно е да не се позволява на пазара да си ги взима обратно, възможностите да се сведат до минимум. Ако са с по една 0 отзад разбира се е за предпочитане. Така си го мисля на теория поне че трябва да е, чак такива малки сумички не съм теглила, но и много пъти ми се е случвало да сдавам обратно припечеленото като не съм го изтеглила своевременно и то бая големи суми.
но ако търгува с реални средства а не с бонус то няма смисъл да прави рисковани операции с цел краткотрайна печалба.
Що няма радостни възгласи нали масово бяхте на дълги.
----------
Голяма тишина в тая тема, що така.......................................... ......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е и какво...............аз съм си още на дълги..........................![]()
Novak (21-11-2014)