Хахахахаха ебаси идилията. Да не е бил Бибко този колега на форекс от Канада.
![]()
![]()
![]()
Хахахахаха ебаси идилията. Да не е бил Бибко този колега на форекс от Канада.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Bibco (20-11-2014)
той хубаво труженик ама малко по-сериозен от нас си мисля...труженик на финансовите пазари....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
форекс е само част от финансовите пазари........................
ама не ми мязаше на Бибко,пък и дамата не беше нашенка............ма няма лошо,напротив много бих се зарадвал ако беше той.............
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (20-11-2014)
Е то няма значение. Форекса също се води че работиш на финансовите пазари.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
http://www.darikfinance.bg/novini/11...D0%F3%F1%E8%FF
САЩ и ЕС срещу Китай и Русия, кой ще победи?![]()
Вчера на семинара имаше петдесетина човека - все наши набори. Двама от тях вече са купили имот във въпросното еквадорско селище, бяха дошли да уточняват някои неща.Наборе точно за Еквадор скоро гледах по травелчанела........едни канадци си избираха имот за заселване(долу-горе набори ми изглеждаха) и си купиха къща и ресторантче за да има с какво да се занимава жената........а той беше колега - труженик на финансовите пазари........................
Селището е под пълна канадска организация, стопанисване, обслужване, охрана и снабдяване. Просто като един канадски курортен комплекс за пенсионери. Такива, както писах има доста в Коста Рика и Панама, сега Еквадор е "на мода", защото стандарта на страната изисква три пъти по-малко средства за добро жевеене...
Всъщност - ето сайта на компанията:
http://www.miradorsanjose.ca/ecuador/
Последна редакция от Bibco : 20-11-2014 на 15:48
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
че те в България бяха по толкова преди кризата................за руската икономика какво са 4-5 млрда долара инвестиции............
Доста интересно...Ами аз точно така смятам да направя. Но имам още малко време до пенсията, та междувремено проучвам и други възможности. Снощи например ходихме на един семинар за канадско пенсионерско село в Еквадор на брега на Тихия океан. Предлагат се къщички със всички екстри за по стотина хиляди долара, като цената на живота в страната е три-четири пъти по-ниска от Канада,а в същото време политико-икономическата ситуация е стабилна за разлика от други латино-американски страни..
Доста канадски народ се изнася да изживява пенсионерските си години в такива страни като Коста Рика, Панама, Еквадор и разбира се - най-популярната пенсионерска дестинация- Флорида, където може би всеки втори възрастен човек е канадец, собственик на недвижимост..
Такива ми ти работи.... Добре де, а във Флорида как емигрират твойте канадски съграждани като няма такава постановка доколкото знам "автоматична емиграция в САЩ за канадски граждани". Или с туристически визи си пребивават?
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz