Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма бе, ще й вземеш като на Елито от магазина за един лев от онез за по 50лв само, но няма да й казваш нали. А пък с останалите пари ще я заведеш на ски например
Важен е паричният мениджмънт. Те жените лъскаво ли го виждат, не правят проблем за цената![]()
Eli2356 (18-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
wannabe (18-11-2014)
Едното няма нищо общо с другототва постите дето ти го е казала, са глупости
ама те разбирам с желанието ти, да й повярваш, само Бачо може да изкара толкова време, на праз и зеле![]()
Oleg (18-11-2014)
И що да го викаме - слагаме си картата в банкомата, пуска ни парички, отиваме и си ги купуваме най-тихомълком, ако толкова сме опрели до тези цървулки. И ние изкарваме пари все пак, поне повечето от нас де.Трябва да съм ептен изпаднала, че да искам мъж да ми купува нещо.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тая рабта с постите е работела некогиш ....
Когат е имало Храна ---- ся има сурогати ....
Дет не са знаят кви са![]()
И що да го викаме - слагаме си картата в банкомата, пуска ни парички, отиваме и си ги купуваме най-тихомълком, ако толкова сме опрели до тези цървулки. И ние изкарваме пари все пак, поне повечето от нас де.Трябва да съм ептен изпаднала, че да искам мъж да ми купува нещо.
ти от на Олег селекцията кое пИнюарче си хареса ....
Ку си избрала 2 .... си една добра оферта
ПП предвид, че и антифриза, гумите и маслото си сменяш ....
Допускам, че и гориво сама си зареждаш![]()
Aйде айде, въобще не става дума за изпадналост. Това си е неписано задължение на мъжа към женатаИ що да го викаме - слагаме си картата в банкомата, пуска ни парички, отиваме и си ги купуваме най-тихомълком, ако толкова сме опрели до тези цървулки. И ние изкарваме пари все пак, поне повечето от нас де.Трябва да съм ептен изпаднала, че да искам мъж да ми купува нещо.
![]()
Олег и такива простотии ли взе да продава вече?
Вкарва стока контрабанда без да ме уведоми в магазина при зелето ли?
Oleg (18-11-2014)
Мойто си е мое , неговото общо
..................................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Eli2356 (18-11-2014)