кой модел ?.......................................
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...416138024c.png
...............................
кой модел ?.......................................
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...416138024c.png
...............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (17-11-2014)
Бе аз време и свобода раздавам с щедра ръка на всеки, ама защо на мен никой не ми признава разграничителните линии, дето слагам? Сигурно трябва да са поне няколко км или поне една тухлена стена със заключена бронирана врата.
Малии, одеве като излизах какъв мъж срещнах - баш мой тип, въпреки че беше по работен панталон, омазан с вар/боя или нещо такова. Не знаех, че има такъв екземпляр в тая държава, камо ли в моя град- само заради него ще си помисля дали да не емигрирам. ... усмихна ми се и ми каза здравей без да ме познава..
... ма само толкова. Олег, освен че беше по работно облекло, беше и без мерцедес S класа.
понеже се оказа че е излязъл по домашному до близкия магазин.
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2014 на 22:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това и аз го правя, но файда още не съм видялБе аз време и свобода раздавам с щедра ръка на всеки, ама защо на мен никой не ми признава разграничителните линии, дето слагам? Сигурно трябва да са поне няколко км или поне една тухлена стена със заключена бронирана врата.
Малии, одеве като излизах какъв мъж срещнах - баш мой тип, въпреки че беше по работен панталон, омазан с вар/боя или нещо такова. Не знаех, че има такъв екземпляр в тая държава, камо ли в моя град- само заради него ще си помисля дали да не емигрирам. ... усмихна ми се и ми каза здравей без да ме познава..
... ма само толкова. Олег, освен че беше по работно облекло, беше и без мерцедес S класа.
понеже се оказа че е излязъл по домашному до близкия магазин.
А някои девойки просто предизвикват да бъдат обичани![]()
L1914 (17-11-2014)
ДАКС днеска нямам думи - дъно после и по-висок връхТОт всичките 200 точки дет напрай, взех едвам 8 с късо
![]()
ТЪй аджеба...утре дали мое да напрай едно 200 надоле...че надолето по ми върви![]()
Някой преположения нещо?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
с тебе съм . даже може и да ги дублира тия 200 .................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз имам !!!
Отивай да спиш, стига го мисли
Че то съдба, днес търгуваш ти, утре някой с теб търгува![]()
Мецане, ако еврото се спусне по пистата дали дакса ще има 200 надолу
Нещо ......
Но има и обратен вариант![]()
Аве не знам...То ту има корелация с еврото, ту няма...или по-скоро е забавена...в смисъл ДАКСА като се изсипе яко...еврото катери ама другия ден...или обратното... По принцип уж все си казвам че няма да ги гледам, ама са ми и двата инструмента на един монитор един до друг и понякога има файда, понякога не....Като цяло днеска ДРАГАН обърка работата с негофти ЛАФОВЕ![]()
![]()
Не да си караме само по техниката ами...тряяше да го чакаме да филосовства....
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА