какво има там бре Фицка.....я нищо не виждаме там....@2545 да бием и отива за нов въхтъ![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (17-11-2014)
Затворено дългото евро на малка печалба, не ми вдъхва доверие.
Късо гепи от 181.85. Тук ще има добра печалба.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко прайш въ Кучаки
--------------------------------------------------------------
----------
Пили си Шарка ве
---------------------------------------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Блак Фридая иде, Коледата иде!
Един за мен и един за Бачо Ред:
https://www.google.bg/search?q=%D0%9...l%3B1000%3B791
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Спрях го, вече не ми действа![]()
Днес бях в кат, после до районното, после пак до кат и след седмица пак трябва до районното, а след 10ти, пак в кат
И голямо разтакаване, но поне сравнително бързо минах с документите
РЕДА и БАЧО къде са, що ги няма ? Пак ли са заспали ?![]()