е то туй към края на мача... той кличкото бая го изпердаса на няколко пътиязе отначалото имам предвид още - то тогаз се вижда кой в каква форма излиза
инак нашия на няколко пъти припада за по половин секунда
![]()
е то туй към края на мача... той кличкото бая го изпердаса на няколко пътиязе отначалото имам предвид още - то тогаз се вижда кой в каква форма излиза
инак нашия на няколко пъти припада за по половин секунда
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
защото не се е бил с такъв противник
Дано тази загуба на нашето момче не му повлияе зле психически, а дано го мотивира да стане по-добър и да се завърне на ринга по-добър
Първите две минути на първия рунд Кобрата добре тръгна.Направо вече бях се зарадвал, че ще го смаже хохола още в първия рунд. Но двата яки удара на Кличко в края на първия рунд според мен го объркаха..
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Точно това говореха преди мача, че силата на техничните и опитни боксьори е да контраатакуват точно
когато са притиснати. Много се откри Кобрата и Кличко се възползва безпощадно за съжаление.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (16-11-2014)
тръгна да напада да се бие като със равена кличко не му е равен и нашия много добре го знае туй
не им разбирам толкоз на тез кьотеци де, ама по-голям шанс Кобрата мисля би имал ако беше подходил по-консервативно и да го дебне той него
щот кличко тежко кроше има... и то туй и реши мача в крайна сметка...
мда слаба тактика от страна Кобрататръгна да напада да се бие като със равена кличко не му е равен и нашия много добре го знае туй
не им разбирам толкоз на тез кьотеци де, ама по-голям шанс Кобрата мисля би имал ако беше подходил по-консервативно и да го дебне той него
щот кличко тежко кроше има... и то туй и реши мача в крайна сметка...
![]()
все пак се бие със световния шампион и трябваше да подходи "по-внимателно"![]()
той нали реванш иска нашиятоз път вероятно по-добре ще подходи
кличко е здрав обаче... и ку е назобан допълнително... нема събаряне
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
стига с този зоб
Още преди години съм им гледал мачове и на двамата и нашия е като аматьор сравнение с Кличкото. На украинеца и тактика и техниката са му на доста по-високо нивоА и всеки удар му попада в целта
![]()
Има едно положение в което няма как да откаже,освен ако не се откаже доброволно от титлата си,така се състоя и този мач,по нататък пак ще му се наложи да се бие с нашия.