Така е тк няма намеса на мафия,съдии и дрКое е различно? В бокса винаги е било така. Големи пари и големи игри. Накрая побеждава по-силния. Криво ми е , но това са му възможностите на Пулев. Рано му е още да бъде шампион.Много неща му липсват засега. Двата нокдауна още в първия рунд го доказват. И никва мафия не може да го направи това...
Но като цяло Кличко бе по добре подготвен.А подготовката е подплътена с много средства не само физичиски
нашия има достатъчно и предостатъчно даже пари да се подготвяпо други мачове е бил в доста по-добра форма
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да срещу по слаби противници
Но дойде време да се изправи срещу истински противник и хоп той не бил достатъчно подготвен
ами тогава защо искаше да се бие ???????????????????????
Той Кобрата го искаше този мач още преди 1-2 години ако не и повече. Знаех, че ще му е трудно срещу Кличко, но
чак такава тежка загуба не очаквах. Разликата в класите беше очевадна. Вероятно Кубрат прегоря преди този мач.
Гледал съм бокс само в филмите за Роки, но за първи път виждам боксьор да стои със свален гард и открито лице срещу
снарядите на Кличко. Това си беше самоубийствено. Дори украинеца си пазеше лицето, а нашия все едно казваше - "Ела Вълчо изяж ме!".
Много ми дожаля за Кобрата. Това дори си е опасно за здравето. Такива удари в главата могат да травмират много лошо човек.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много неприятно и тревожно. Аз имах чувството, че след оня удар Кобрата за момент загуби съзнание.
Трябваше да се пази от такива удари, а не да стои с открит гард. Слушах интервюта на тези, които са побеждавали Кличко и
техните съвети бяха - близък бой, дебнене и да не се дава на украинеца да разиграва.
Бой а не двубой.
.................................................. .....................
petar80 (17-11-2014)
Трябваше това трябваше онова, мнение не мога да дам, ама то като на нашта на минала графика сделки да слагаш.
Случило се, от него зависи дали ще си вади изводи и как ще продължи или ще се огъне.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Даже и рунда, в който ще падна познах, но не исках да ви казвам, за да не убивам зрителския интерес
Много ме яд, че Кобрата загуби, но няма какво да се лъжем, Кличкото е с класи над нашия![]()
ПП сънувах, че еф4ето ми праща селфита![]()
![]()
е как тогава разбра че е със свален гард...Гледал съм бокс само в филмите за Роки, но за първи път виждам боксьор да стои със свален гард и открито лице срещу![]()