Какво, че съм пияннали съм от Троян
.................................................. ..........................
Какво, че съм пияннали съм от Троян
.................................................. ..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Градски транспорт в Перник. Контрольорката се приближава до Чък Норис:
- Карти и билети за проверка, моля…
- А бе, ти знаеш ли аз кой съм?!
- Не ме и интересува… Карти и билети за проверка!
Чък Норис ядосано пита:
- Колко ти струва тъпият билет?!
- Едно левче…
Чък вади едно желязно левче от джоба и го перфорира със зъби. После го подава на контролата със злобен и победоносен поглед. Контрольорката го взема, къса го на две и подава на Чък Норис половинката…
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (13-11-2014)
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Нова Година. Дядо Коледа раздава подаръци. Кофти график, бърза като луд, няма време… Влиза през комина в поредната къща и какво да види - на леглото спи гола мадама. Дядо Коледа мисли:
- Да се възползвам ли или да не се възползвам? Ако се възползвам - отиде ми графика. Ако не се възползвам - не мога да мина обратно през комина…
Две блондинки си говорят . Едната:
- Рождения ден на милото наближава. Какво да му взема?
- Как какво?! Вземи му джипа!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Цветанов: Не се припознавам в инициалите Ц.Ц.
Вярвам в правосъдието, каза Цветан Цветанов по БНТ.
"Винаги трябва да вярваш в правосъдието, независимо дали си в законодателната или изпълнителната власт или не", каза още той.
"Имунитетът никога не е бил за мен защитна функция. Не станах министър на вътрешните работи по моя преценка.
http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=4425949
пуснах го тук защото смятам,че е смешна да не казвам плачевна история .
внимавай, че те и в лудница могат да те вкарат не само да те правят на лудЦветанов: Не се припознавам в инициалите Ц.Ц.
Вярвам в правосъдието, каза Цветан Цветанов по БНТ.
"Винаги трябва да вярваш в правосъдието, независимо дали си в законодателната или изпълнителната власт или не", каза още той.
"Имунитетът никога не е бил за мен защитна функция. Не станах министър на вътрешните работи по моя преценка.
http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=4425949
пуснах го тук защото смятам,че е смешна да не казвам плачевна история .................................