а какъв е възрастовия диапазон на тия дето ги огрява с грубото си отношение?!?...
тва са сигурно някви тинейджърки дето не знаят кво искат...не знаят сърби ли ги, чука ли им се....
аз ти говоря за жени човек, за зряла жена...стойностна, която знае кво струва....
позволи ми да имам мнение заради прекалено ОГРОМНИЯ си контакт с хора...и лични впечатления...
правя комплимент на жена заради уникалния и парфюм...и съм искрен за да ти се получават нещата трябва да си искрен, не да сваляш звезди..все пак те не падат от марс и зная за какво става на въпрос....и при евентуалните ни последвали виждания тя винаги е с този парфюм който е била тогава когато съм направил комплимента....защото освен него, тя е разбрала погледа ми, интонацията в гласа всичко съм предал както трябва

....и като ме види следващ път е страшно ухилена и отново със същият парфюм....търси погледа ми, идва сама при мен...дори само да флиртуваме пак е супер яко...
и пак ти казвам....нещата стават бавно...не от вратата за краката....
на теб колко свалки са ти били за кратък период от време...?!нещата стават бавно...