И 1 час да прави няма лошоС големи тежести и малко повторения
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
е то туй кът за малко по-напреднали вече - барем половин година да е тренираноязе баш за в началото имах предвид
че съм бил там бая пъти
![]()
ама пак тъй трябва де - с големи тежести и малко повторения![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-11-2014)
за ко съ ви тежести? тупани!!!
да напраите маса, релеф да изглеждате страшни.......?
ами замислялили сте се че требе и на бои да носите повече...
щото страшните им тупат кюнците къде ,къде по-старателно............
не ви требе туи!!!....![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
амче може с по-малки тежести и с повече повторенияи с повече серии на упражнения
язе тъй тренирам към момента
ама туй е повече за издържливост и евентуално някакъв вид релеф може да се получи само, мускуле големи не се правят тъй
ако си много слаб кът килограми също не требе да се престараваш с тренировките дена гуцането след туй требе да наблягаш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (09-11-2014)
kypa (09-11-2014)
То тва не е добре да се учиПо-добре да та е страх от туй и така ше гледаш да удряш пръви
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз съм забелязал, че колкото по-голям е накой с толкова по-леко прави
Това някои от стероидните методики са уникални, голям обем и само толкова
Куре, важно е и сила да има, силата е много важна. Че като отпереш някой в брадата, директно да го отпращаш в несвястПитай Фицката да ти каже, че е така
![]()
kypa (09-11-2014)
Когато си голям и силен, можеш да прощаваш и това не те накърнява !
Осъзнаваш капацитета си и съответно е по-лесно да предотвратиш кофти ситуация
А има и пълни идиоти, които си мислят че са като по-големи и са непоклатими и грам не се сещат, че пред винкело всички са равни![]()
kypa (09-11-2014)
То тва вече не е до силаАз съм забелязал, че колкото по-голям е накой с толкова по-леко прави
Това някои от стероидните методики са уникални, голям обем и само толкова
Куре, важно е и сила да има, силата е много важна. Че като отпереш някой в брадата, директно да го отпращаш в несвястПитай Фицката да ти каже, че е така
до техника и топки е
![]()
L1914 (09-11-2014), kypa (09-11-2014), toranagasan (09-11-2014)