някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
че аз ще ям и ще бягам...няма да взимам за вкъщи
офф па как бих искал да похапна от някоя леличка...русолява, с пъстри очета....35-40г така...
да похапна малко от нея....да поХАПЯ малко по нея...
оффф размечтах се пак...![]()
ефчееее ти в тая категория на моето желание ли спадаш ?!
...ееее много почна да питаш ..пък и нали ми имаш снимка ...значи трбва да си ме виждал ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
стига, че и на мен ми се прияде "котешко"Първоначално написано от драгата
офф па как бих искал да похапна от някоя леличка...русолява, с пъстри очета....35-40г така...
да похапна малко от нея....да поХАПЯ малко по нея...
оффф размечтах се пак...![]()
но аз искам да чернокоса (може и червенокоса) и със сини/зелени очи
![]()
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
обещавам
..................................
----------
такива сме мъжете - искрени и не може да лъжем
красиви.какви ги искате
само по чорапи и жартиерикак ги искате![]()
колкото повече - толкова повечепо колко ги искате![]()
![]()
ммммм....
аз бих искал да ти покажа...как те искам....
например представи си...
влизаме с теб в хотелската стая преди това сме били да пийнем по едно да се поотпуснем(въпреки, че аз задръжки нямам и не ми трябва алкохол ама предполагам, че на теб на първата ни среща ще ти трябва)...а ти си толкова секси с няква рокля, по чорапи само такива дето стигат до бедрото....ухаеш невероятно..и още със самото влизане те хващам за китките и те облягам на стената...никъде да не мърдаш...искам да ти покажа още от вратата как ще те доминирам през цялата вечер...и как ще усетиш цялата ми агресия....бих задържал китките ти на стената и цялото ти тяло така облегнато...ще прокарам устни по врата ти, ще те гризна леко за да настръхнеш...и от рамото ще се придвижа към врата...като неколкократно ще те захапвам леко, като някой от ухапванията ще бъдат много силни...след което ще се приближа към ушето ти ще го гризна леко...и с шепнещ глас ще ти кажа на ушето...."съкровище.....ще те чукам цяла нощ"....след което ще ти захапя долната устна...
![]()
![]()
![]()
добре ли почваме да питам само ?!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
L1914 (08-11-2014)
Добро шоу се е заформило тук.
.........................
......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.