Фафче огладняхше взема да си изпека една пилешка пържола, че друго нямам размразено
![]()
Фафче огладняхше взема да си изпека една пилешка пържола, че друго нямам размразено
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (06-11-2014)
БОЩА не е бил, а е ходил СПЪНАТ !!!Ма с намордник ли беше или буща пуснат
СПАМЕРИ ниедни !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (07-11-2014)
Беше Кино, беше, наляво беше хубавата музика, направо и надясно беше чалгата
После май цялото стана чалга, а накрая го затвориха и си остана затворено вече бая време.
----------
Хапни хапни, че гладен не е хубаво да се ляга. Аз почвам яйцата с кис.мляко![]()
Eli2356 (07-11-2014)
Олег, взе го бе...ама ще ти кажа не в ефир кой.
Какво е това късно ядене![]()
Ще ме огладнеете и мен сега.
Освен плодово мляко аз да хапна, не искам да ям толкова късно. Лоши хора бе, дразнители, не ви е срам.
----------
Не са се навъдили. Тук са поникнали и пораснали.......![]()
Това за мен ли беше, че грам не направих връзка кое е взето
----------
Ма то аз ям варени яйца, кис.мляко и една ябълка да хрупка
Не е от най-вкусното ядене, но има много благоприятен ефект![]()
Е една пилешка пържола с 1 краставицато това е нищо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да, за Папараци говорех..... . !