Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Кажи какво си накупихте, колко прахосахте, че да ми олекне мъката от моите разходи
Maкар, че има риск да се увеличи, ако не мога да поема твоите![]()
РЕДА гледаше филм, а междувременно
искара още +44,5 пипа !!!
Филма е Lucy 2014 и е доста добър.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (06-11-2014)
Как ги правите тез фокуси бе миличкааз преди години като се опитвах и после се налагаше да върша бели по спешност
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (06-11-2014)
Фицка ти знаеш ли Българин където да изкарва повече отколкото харчи?
Аз не!
С магична пръчка...шегичка.
6
Ами Фафка още не умее да се издържа от форекс, та обяснимо е , че има друг доход.
Като започна да разчитам само на форекса ще отида да живея другаде ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мени тогава аз няма да работя, и ти ще ме издържаш
![]()
И кой ще ходи в галакси и плазма ?
Я си стой тук !