Най ми ареса набора с брадичката накрая - с такова усърдие и съвършенство потриваше "чучура"....![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
ще си спиш с едно малко брадва ... хахаха ахахаако е у вас, няма как да избягаш, но може да я изгониш.![]()
![]()
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Много игриви тез японски министри, бре
Последните дни не са много добри за японските министри. След като една от тях подаде оставка заради разкрития, че ползвала държавни пари за гримове, неин колега също падна под ножа на медиите. Става дума за новия министър на търговията на Япония Йоичи Миязава, който бе косвено замесен в секс скандал.
Read more: http://asia.actualno.com/Japonski-mi...#ixzz3GxcsGf4S
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
И аз го четох това, но най-силно впечатление ми направаи, че подават оставки, само защото има подозрение за нередности.Каквото и да правят, си остават хора на честта, не като наще мижитурки.Много игриви тез японски министри, бре
Последните дни не са много добри за японските министри. След като една от тях подаде оставка заради разкрития, че ползвала държавни пари за гримове, неин колега също падна под ножа на медиите. Става дума за новия министър на търговията на Япония Йоичи Миязава, който бе косвено замесен в секс скандал.
Read more: http://asia.actualno.com/Japonski-mi...#ixzz3GxcsGf4S
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (23-10-2014)
ми те хората затова са напред ... и много яко бачкат , а не се скатават ... по трудния начин ли са научени (с бой) и дали ще действа при нас ??И аз го четох това, но най-силно впечатление ми направаи, че подават оставки, само защото има подозрение за нередности.Каквото и да правят, си остават хора на честта, не като наще мижитурки.
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Та ти дори гепиш бакър и си признаваш, а сега за някакви си 100 кинта ... към 5-6 кила медНямам думи - оставка заради 170 долара. В Булгаристан това никога няма да се случи!![]()
Губернаторът на японската префектура Кагошима даде съгласието си за повторното пускане в експлоатация на ядрените реактори Сендай 1 и 2 - първите, които отговарят на по-строгите норми след инцидента в централата Фукушима Даичи през 2011 г.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/YAponiya-puska...id-130748.html