шеги , шеги ,,,ама дълбоки .........до бялоТи па де намеси и чувства тук
Само на шеги сметакива а едни фюжън ...
![]()
шеги , шеги ,,,ама дълбоки .........до бялоТи па де намеси и чувства тук
Само на шеги сметакива а едни фюжън ...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ще лягам вече..... и ако някой любовник смята да разпъва пружините на леглото И тази вечер тука във форума, то моля по тихичко да го прави ,,,, щот спъ мноо леко![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
върви за вино , ракия, луканка , лютеница .Е то домашни всеки може
-------------------------------------. ....за шега не ми ходи много
![]()
Стана скучно на графиките и реших да ви изчета назад бисерите да се посмея още малко - страхотни сте, не знам кой по-напред да коментирам.
Фафе, туй че трябва да се правим на много слаби, едва треперещи на крачката си, даже на глупави и прости като междувременно ласкаем мъжкото често/славо- и пр. любие всички жени го знаем. Ма недей чак така, че то пък вече много фалшиво и лицемерно бе - от километри личи.![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
RyMu (06-11-2014)
Реде , удари едно рамо , че не качва ...стига си чел чужди сеири)
само 9 пипа съм на +
При мен работи!
Фафе, туй че трябва да се правим на много слаби, едва треперещи на крачката си, даже на глупави и прости като междувременно ласкаем мъжкото често/славо- и пр. любие всички жени го знаем. Ма недей чак така, че то пък вече много фалшиво и лицемерно бе - от километри личи.![]()
Ами като си фалшива и лицемерна и не ти се отдава -не го прави!
Ако не -учи се от по-добрите! Но помни , че това трябва да ти идва и отвътре все пак и трудно се изиграва...хората не са балъци.
Предишните реклами изпуснах, но сегашните ще ги хвана.Тъй...тъй....
Tука станало по-зле и от турски сериал.......![]()
РЕДЕ ко стааа тука уаа....Ти забрай къде държиш МОТИКАТА ли ва....Я се вземи малко в ръце и въдвори РЕД тука !!!![]()
![]()
Та ако позволите на рекламите да попитам нещо така по темата дет са вика... Т`ва прилича ли ви на диамант ??? Нейде по спомен бях чел, че диаманта предвещавал корекция ....
П.С. Питам сериозно. Днеска след обяд по Америката ми са привидя едно боричкане м/у мечета и бичета без победител накрая...дали не се изравниха силите вече и ще има малко ДАВАЙ ЕВРО ???РЕДА обади ли се, че не съм изчела всичко докрай?
Предполагам че не - той многократно предупреди, че не са му приятни разни истории като на праситата и гледа да стои по-далеч напоследък. Ние обаче понеже сме нагли продължаваме да си говорим и в негово отсъствие, аз искам да кажа, че жълто-зелената прогнозна заврънкулка накрая я считам за напълно възможна. Понеже силният низходящият тренд обаче е леко пред изчерване е по-вероятно първо да отиде до 1,23 и оттам нагоре. Ще видим утре при изявлението на ЕЦБ все пак кое ще е по-напред.
Диамант на 5 мин... кажи речи нищо не значи.Утре пак ще го гледаме.
Последна редакция от Eli2356 : 06-11-2014 на 07:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
утре всеки ще може да каже всичко , въпросът е : сега какво да се правиУтре пак ще го гледаме.
Изгонихте Реда ..бива ли така ?
да има един и него да го няма ...
Реде обади се бе ....
Искаш да кажеш като НЕ съм фалшива и лицемерна и не ми се отдава да не го правя. ок.
Понеже и мъжете не са балъци и усещат - значи наистина трябва да съм тъпа и безпомощна, иначе ще ме усетят. Ами ако не съм....
Пп: Наистина си права - колкото една жена жена е по-глупава и безпомощна, толкова мъжът срещу нея изглежда по-умен и силен.Открих си вече тоталната грешка в отношенията с мъжете.
----------
Нещо този форум много забива напоследък, особено около полунощ. 7 мин ми заби на редакцията на предния пост.
noreason, да го оставим сега РЕДА на спокойствие че сутрин поне рано става. До утре едва ли ще стане нещо съществено по графиката на еврото.
Лека вече и от мен..![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-11-2014 на 00:19
RyMu (06-11-2014)