я стига с тия глупости и да поговори по същество-ккаво ще кажете за триъгълника на 15 М при Янчето......![]()
я стига с тия глупости и да поговори по същество-ккаво ще кажете за триъгълника на 15 М при Янчето......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев, Като казвам че не всеки може да чете....ама хайде, нека се вземат насериозно.
Какви разводи, какви чудеса?
Тия хора верно си живеят в собствен свят и нямат поглед.
Принципно ако нещо някъде се случва или ще се случи, точно НИКОЙ няма да разбере.
Защо сте толкова елементарни бе, мацки?
Никакъв тарикатлък няма у вас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев, даже вече и не чета назад какво са писали - аз казах каквото имах да казвам. Пък и си имам мои лични проблеми, та хич не ми е до чуждите. Лошото е, че май други нямат чувство за хумор и си вярват, понеже грам като ги изкритикуваш ("съвършената им любов") и те изяждат заедно с парцалилте - лошото е че толкова са се вживели вече в театралните си роли, че чак до обиди стигат - еми не ми е приятно да ръсят разни простотии по мой адрес, на които може и да се върже някой по невинно четящ. Абе карай - нещо взе да ми писва... нека продължават да се самоизлагат. Aз се оттеглям вече - забавлението беше взаимно!Ехее,докъде я докарахте...до разводи и сватби....А,бре,хора,вие чувство за хумор нямате ли,съответно такова за ирония и самоирония липсва ли ви?
Не разбирате ли ,че това всичкото с Фицката и Фафи е театър,водевил за разпускане от сухата материя?Ееее,Боже,ама вие май наистина сте сериозни....
Между другото имаш страхотно чувство за хумор - появявай се по-често.- ето как някой може да забавлява и без да се залибва във форума.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2014 на 20:38
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пенчев (05-11-2014)
Фицка, я лягай върху Фафка и си изпълни мъжките задължения,,,, на вместо да се обясняваш на тези двете дето нищо не разбират, само времето си губиш![]()
Ти пък коя си Руми и с какво заслужи да анализираш моето поведение ? Защо си мислиш, че мнението на който и да е, означава нещо и би ме накарало да се променя? Нито държа да бъда обичан, нито харесван от който и да е. Аз сам си избирам от кого. Има си Човеци и за тая работа.фицка, не знам на кво се дължи ма ти го казвам в прав текст понеже те знам и от преди , доста си изпростял , ся и мимикрия може да е поради неква си причина, но крайният резултат , така или иначе не е добър. Нямаше хич и да те занимавам със скромното си мнението , но наистина не отива на един истински мъж да обижда и да се държи по такъв начин с една жена , па била тя и най - тъпата и долната, какъвто не е случаят тука .Не искам да адвокатствам на никого но ще кажа само , и аз съм имала разни "престрелки" в миналото с Ели , но винаги в рамките на добрия тон и с аргументи, а нивото и' във всяко отношение е многократно над средното. Не е тва начина, ако ме разбираш , какво искам да ти кажа....
Жени .... мъже ...... що пък да се съобразявам с това? Боклука си е боклук, все едно от какъв пол е. Щом е изхвърлено в кошчето, то си остава там.
И не ми прави повече реклама на оназ лудата, щото не вървиш. Това не е агрофорум а трейдърски. Зарзаватчиите да си търсят нейде другаде място под слънцето.
Кого от вас обидих персонално, че от снощи се нахвърлихте като хиени върху хранещ се лъв?
Ако ви липсва внимание, защо трябва да го печелите на мой гръб ?
............... знам защо !
----------
Викаш залудо работи, залудо не стой ...Па ме убеждаваше, че българите се променили
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (05-11-2014), Oleg (05-11-2014), ForexNoob (05-11-2014), JaY_Z (05-11-2014), toranagasan (05-11-2014)
Ама много те ОБИЧАМ ФИЦКАТА!
Ще ти отговоря защо: Защото са много малко хората, които чуват или казват често тези думи на някой.
Студени хора бе...като живота не им е хубав и стават такива, не ги съди...
фицката (05-11-2014)
Аз никого не съдя, но да не ми се мотат в краката, защото ще се налага да ги подритвам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН