Аааааа,котьо,взе да ме ядосваш,нищо че те уважавам,щот си цесекар.
Голям манипулатор си,да знайш-преди малко бучеше двамката влюбени да си вземат стая и да не цапат форума,сега пък -оставете ги.
Еййй,котешка работа,и тако,и вако,по гръб не пада.
САМО ЦСКА!!!
Фибо....мибо....грънци
anonimen komardjia (05-11-2014)
Фицката от 10 прогнози, 2 да обърка и ти се хвана за тези дветеФафката си е баш най-обикновена Фафла Боровец, дето си мисли че фанала за шлифера испанския бог на парите, който накрая ще се окаже най-обикновен бог на форумните свалки.Може и да изкара някой лев покрай него от търговските му прогнози де, само да не са всичките като днешните. Ама хайде и аз спирам засега - по препоръка на RyMu.
Е кой няма загуби ? Още повече, че еврото е там където го и купи. Какво сте се разпищяли ?![]()
фицката (05-11-2014)
Eli , както си забелязала си ми в игнора, така че не се пЪни мила...нито ще ти отговоря, нито ще те прочета.
RyMu, с теб не съм комуникирала, нямам впечетления и не влизам в полемика.
Така, че не се хабете излишно!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.Така, че не се хабете излишно!
кво хабене бе,душагледай си форумната изгора и си я пази , че днес си ти утре ...не се знай , кътай си силите ...
.. аз нямам условия за почването на полемика ..
, мога по всяко време
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (05-11-2014)
ама Ееел,, току-що проверих в гуглето за по сигурно да не ни лъжеш нещо и то верно не означавало туй, което си помислих първо,,,, обаче не забравяй, че ВИПуите са си ВИП и кот кажат -това е значението.
![]()
![]()
Eli2356 (05-11-2014)
Няма да се мерим сега кой е по-добър търговец. Тука става въпрос за нещо съвсем друго: прекалено и ненужно излагане на някакви лични отношения, за които никой тук не го е еня. Като искат нека си се свалят по скайпа или на друго лично място, ако нямат възможност да се виждат на живо. Но не - зора е всичко да става много публично демонстративно с единственото очакване, че някой се възхити на ухажорските способности на единия, докато другия си въобразява, че има нещо истинско във всичко това. Вярно, интересен цирк се получава, но ако имаше нещо истинско в тоя цирк както каза RyMu, нямаше да се случва тук. Има и нещо друго - жал ми е за Фафлата, че май наистина се връзва - ухажорът й като вземе да се разведе с жена му и се ожени за нея, чак тогава може да ми се ежи, че съм била "завиждала" за истинската им любов - смешки на търкалета.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Няма да се мерим сега кой е по-добър търговец. Тука става въпрос за нещо съвсем друго: прекалено и ненужно излагане на някакви лични отношения, за които никой тук не го е еня. Като искат нека си се свалят по скайпа или на друго лично място, ако нямат възможност да се виждат на живо. Но не - зора е всичко да става много публично демонстративно с единственото очакване, че някой се възхити на ухажорските способности на единия, докато другия си въобразява, че има нещо истинско във всичко това. Вярно, интересен цирк се получава, но ако имаше нещо истинско в тоя цирк както каза RyMu, нямаше да се случва тук. Има и нещо друго - жал ми е за Фафлата, че май наистина се връзва - ухажорът й като вземе да се разведе с жена му и се ожени за нея, чак тогава може да ми се ежи, че съм била "завиждала" за истинската им любов - смешки на търкалета.
Ехее,докъде я докарахте...до разводи и сватби....А,бре,хора,вие чувство за хумор нямате ли,съответно такова за ирония и самоирония липсва ли ви?
Не разбирате ли ,че това всичкото с Фицката и Фафи е театър,водевил за разпускане от сухата материя?Ееее,Боже,ама вие май наистина сте сериозни....
![]()
Фибо....мибо....грънци
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ние знаем,че е водевил , май те са единствените дет не гоНе разбирате ли ,че това всичкото с Фицката и Фафи е театър,водевил за разпускане от сухата материя?Ееее,Боже,ама вие май наистина сте сериозни...., нали за тва им попагаме Фибо....мибо....грънци
![]()