лелелеле ..10 минути ме нямаше и вие се разцеопихте направо........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ве мен ме дразни и че говори с нея ве
И лезбийките и те ме дразнят, щото при толкова много мъже, те тръгнали по други жени да ги ева в шматките да ги ева
Ще взема да стана турчин та само аз да си я онождам и никой друг !
фицката (05-11-2014)
И за изборите ще се връщаш ли до БГ
Айде изчезвам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
masta (05-11-2014)
Ми кога избутах трето отделение,тате ми подари крава.....трябваше да я паса вместо да ходя на школото,няма да оставя хайванчето да умре от глад,я
Иначе до трето отделение бях млада надежда,така казваше даскалицатаАма таз кравичка.....Ама иначе беше хубавичка,с голямо виме,........ъъъ,кравичката,де, не даскалицата.
![]()
Фибо....мибо....грънци
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев (05-11-2014)
фицка, не знам на кво се дължи ма ти го казвам в прав текст понеже те знам и от преди , доста си изпростял , ся и мимикрия може да е поради неква си причина, но крайният резултат , така или иначе не е добърКво да ти кажа здравей цурвул с трейд не се връзва, а с навуща. Нямаше хич и да те занимавам със скромното си мнението , но наистина не отива на един истински мъж да обижда и да се държи по такъв начин с една жена , па била тя и най - тъпата и долната, какъвто не е случаят тука .Не искам да адвокатствам на никого но ще кажа само , и аз съм имала разни "престрелки" в миналото с Ели , но винаги в рамките на добрия тон и с аргументи, а нивото и' във всяко отношение е многократно над средното. Не е тва начина, ако ме разбираш , какво искам да ти кажа....
anonimen komardjia (05-11-2014)
Фафката си е баш най-обикновена Фафла Боровец, дето си мисли че фанала за шлифера испанския бог на парите, който накрая ще се окаже най-обикновен бог на форумните свалки.Може и да изкара някой лев покрай него от търговските му прогнози де, само да не са всичките като днешните. Ама хайде и аз спирам засега - по препоръка на RyMu.
Eli , не се коркай бе , нещо женски злоби се обсаждат, елементарни обиди се подмятат ,нивото е толкова под твойто ,че нема смисъл да се обсъжда дори . Само хумор,забава и елегантен сарказъм му е майката ..., за който го разбира ъф корс, глей си трейдовете и да не ти дреме
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2014 на 19:43
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
anonimen komardjia (05-11-2014)
а бе защо не оставите хоратa да се обичат бре..........![]()
а те тея дет наистина се обичат не се седат по форумите , братоа бе защо не оставите хоратa да се обичат бре..........![]()
Eli2356 (05-11-2014), anonimen komardjia (05-11-2014)