Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Очаквах да тества 1180 преди да тръгне надолу. Добре че си пазех късата отпреди, че теста така и не се състоя. Сега направих и една добавка, макар че може и повече нагоре да тръгне да коригира. Кръглото 1140 нещо не ми хареса за пробив, обаче мисля че ще има тест на 1136,70, може и днес.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то вече го тества 1136 или очакваш да направи втори опит да гоОчаквах да тества 1180 преди да тръгне надолу. Добре че си пазех късата отпреди, че теста така и не се състоя. Сега направих и една добавка, макар че може и повече нагоре да тръгне да коригира. Кръглото 1140 нещо не ми хареса за пробив, обаче мисля че ще има тест на 1136,70, може и днес.
пробие?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е зарад 1 $ едва ли, зависи каква ти е дългосрочната нагласа обаче. В по-дългосрочен план мисля, че никак не е изключено да тества 1120 и затова ще си пазя по една къса за всеки случай, пък ако ще нулев стоп да й удря.
Нещо и на мен не ми се занимава повече днес, че съм малко болна.
Непознати са ти понеже не си търгувал през 2010 април месец- тогава за последно е било тук. Иначе и аз не съм ги виждала на живо откак търгувам електронно злато.![]()
Това са дъна от 2010 година ли? Ех, какви хубави времена бяха иЕ зарад 1 $ едва ли, зависи каква ти е дългосрочната нагласа обаче. В по-дългосрочен план мисля, че никак не е изключено да тества 1120 и затова ще си пазя по една къса за всеки случай, пък ако ще нулев стоп да й удря.
Нещо и на мен не ми се занимава повече днес, че съм малко болна.
Непознати са ти понеже не си търгувал през 2010 април месец- тогава за последно е било тук. Иначе и аз не съм ги виждала на живо откак търгувам електронно злато.
жалко, че няма машина на времето.![]()
Щото си си решил, че искаш нагоре ли да върви? Може би още си пазиш хеджа от миналата седмица - сори, ако е така. Да си решаваме ние накъде нещо трябва да върви е много вреден навик. Случвало ми се е и на мен нееднократно. И върхове и дъна и среди, но да, оттогава са - явно не гледаш месечна графика - голям пропуск.
И аз искам да има машина на времето обаче само за мен по графиките - да мога да се връщам няколко години назад и да отигравам това което виждам с днешна дата по графиките.![]()
Иначе ако трябва да избирам бих се върнала още в детството ми да си накупя злато И НЕ САМО.![]()
penman (05-11-2014)
Няма значение накъде ще ходи златото. Важно е само да знам точната посока и ще се наместя спрямо нея!Щото си си решил, че искаш нагоре ли да върви? Може би още си пазиш хеджа от миналата седмица - сори, ако е така. Да си решаваме ние накъде нещо трябва да върви е много вреден навик. Случвало ми се е и на мен нееднократно. И върхове и дъна и среди, но да, оттогава са - явно не гледаш месечна графика - голям пропуск.
И аз искам да има машина на времето обаче само за мен по графиките - да мога да се връщам няколко години назад и да отигравам това което виждам с днешна дата по графиките.![]()
Иначе ако трябва да избирам бих се върнала още в детството ми да си накупя злато И НЕ САМО.
Ти какво направи с йените?![]()
Това е големият въпрос: да знаеш накъде ще ходи. За голямата посока гледай големите фреймове, макар че лесно е да се каже... ама не е достатъчно.
Ами позатворих ги не много благополучно, но на който не му пука преди важни новини и оставя отворени сделки, така му се пада - антисюрприз на другия ден.Чиста небрежност и непукизъм си беше това от моя страна, въпреки че вечерта си помислих какво може да стане, но ще гледам да не се повтаря.