фицка, а за ебола лю носталжи чувал ли си ...заразна и няма лечение .... смъртоносна е ебола лю пейзан се викапо - полека с големио сап ....
фицка, а за ебола лю носталжи чувал ли си ...заразна и няма лечение .... смъртоносна е ебола лю пейзан се викапо - полека с големио сап ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (05-11-2014)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То до тогава курсо ще е под 1,24666 !!!17 сахатя у нашенско..
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (05-11-2014)
мани... като няма какво смислено да каже и почва да си смуче от пръстите подобни бисери... хеле пък през следобедната сиеста като е полузадрямал в локвата.
между другото познавам емигранти - абсолютно коравосърдечи егоисти, които ебола льо носталжи даже с инжекция да им я вкарват пак няма да я прихванат. тук присъстващите не знам точно дали са от този тип, но виж - от ебола льо пейзан със сигурност страдат. Аз лично мисля да спра да се занимавам с тези простащини вече - доста ми дойде за днес и да се съсредоточа над по-полезни занимания.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ко прайте уааааааааааааааАре ва Пенчев ... ела да разкажеш некой виц
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (05-11-2014)