Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег беше предупреден да спрешболеста е заразна и няма лечение .... смъртоносна е
ебола лю пейзан се вика
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (05-11-2014)
Е то не е мръднало особено от предходните нива. След час и малко да видим ISM-а на какво мнение е
Абе играта ще е по нощите на австралиеца и новозеландеца иначе ще си чакаме Драгуня![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Бе то явно тръгна да си намери стопове - купувачи .... че тук явно немаше мераклии ....
Та ся си фатяме надолето явно)
)
Излизам да пуша да нема грешни движения![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (05-11-2014)
аз не мисля така , щото гледах чарта , ама вече затворих + 41 пипа от 2 позицииДа ве питам - тва хубавото АДП, не тряаше ли да сме вече на 1.2430
Дори нямах идея , че ще има АДП ...
Обзалагам се,че ей тез са намесени:http://www.forexlive.com/blog/2014/1...-ny-cut-5-nov/
Тази тема взе да става много.....просташка................. .....................................
....харесва ми........................................чувст вам се в свои води.........
![]()
Фибо....мибо....грънци
Може и да се окажеш прав за утре - струва ми се че еврото нещо си забрави на 1,2640/50, та може и да направи един отскок дотам, ако на Драги му е достатъчно евтино вече.
Пп: Обаче не е много сигурно кога точно, може и да не е утре.
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2014 на 15:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нафта , пий си кафето - те си знаят работата ...утре Драгито ще ви разкаже играта на мечките
само търпение
и аз ще си направя едно![]()
Ибреееее, е тая EURUSD 1.2500 ( EUR 3.4bln),Обзалагам се,че ей тез са намесени:http://www.forexlive.com/blog/2014/1...-ny-cut-5-nov/
Тази тема взе да става много.....просташка................. .....................................
....харесва ми........................................чувст вам се в свои води.........
ку е била ноу тач е заминала![]()
Какво например може да си е забравило?
Който го скъсил, го скъсил! Останалите да не са зяпали! То това да не компаньонка на повикване!
Хляба свърши, вадим луканките, че накрая има и торта
Паунд/йена, последните три 4-часови бара са в сто пункта, джик-такМистър Бомбастик
Индексите О каралайна, о каралайна!
Йените са фън-хуи от всякъде![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"