стига и ти с този дакс бре....са не си в темата на дакс.....виж сега кви важни теми разискваме тука.....![]()
стига и ти с този дакс бре....са не си в темата на дакс.....виж сега кви важни теми разискваме тука.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (04-11-2014), L1914 (04-11-2014), D-12 (04-11-2014), toranagasan (04-11-2014)
Тамън да свърша и кат стигнах до туй последното запецнах
НА БЪЛГАРСКИ ВАААААААА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (04-11-2014)
РС мускул....те напрактика са група от три мускула musculus iliococcygeus,musculus pubococcygeus и musculus puborectalis...това са група мускули които формират т.нар. musculus levator ani.....от скромните ми познания по анатомия....НА БЪЛГАРСКИ ВАААААААА![]()
<< ordo ab chao >>
D-12 (04-11-2014)
Брех, тоз нашия Джей .
Ти да не си сексолог? Каква е таз терминология? Чувам за сефте тази думичка!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ама за упражненията на КЕГЕЛ си чувала със сигурност нали......с те упражнения заякват горе посочените мускули.....
ПП кажи сега при напрегнати пазарни моменти имали някакви такива симптоми при тебе.....![]()
<< ordo ab chao >>
Тва с туй сичкуту, дан искаш да кажеш пуДка ва![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ми така се изрази бе, два РЕД-а те домързя да драснеш
Добре че съм от другата страна, един телескоп си имам само. Толкова дейности за едното одървяне нямаше да успее да ги управлява мозъкът ми![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
JaY_Z (04-11-2014)
Ми така се изрази бе, два РЕД-а те домързя да драснеш
Добре че съм от другата страна, един телескоп си имам само. Толкова дейности за едното одървяне нямаше да успее да ги управлява мозъкът ми![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
JaY_Z (04-11-2014)
Кучакииииииииии чел ли си "Божествена комедия" на Данте![]()
Не!
Обаче като видя всички позиции да светят синьо и получавам оргазъм..............душевен!
----------
Фицкаааа, Фицкаааа и аз те обичааааааам!
Дакса, Дакса.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.