Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (03-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (03-11-2014)
Е докат така не ти пука, няма да се чудиш ако и на мадамите не им пука за теб.Даже тя ако е неука, ти би трябвало да предпазиш любимата си от увреждане, пък и да не ти е любима - едно добро дело за човечеството кво пречи да направиш - на някой друг след теб все ще му е от полза.
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Че какво общо имат мадамите по света с моето момиче ?Е докат така не ти пука, няма да се чудиш ако и на мадамите не им пука за теб.Даже тя ако е неука, ти би трябвало да предпазиш любимата си от увреждане, пък и да не ти е любима - едно добро дело за човечеството кво пречи да направиш - на някой друг след теб все ще му е от полза.
![]()
Моето е съвсем различно нещо
Много е лошо да даваш непоискани съвети !!!
JaY_Z (03-11-2014)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ТОВА ГОСПОДА.....
е отчаяние..което някой...не е могъл да понесе......!!
подобни...решения....се взимат , когато човек Е САМ!!!В МЪКАТА СИ ..БЕЗ УТЕХА БЕЗ НАДЕЖДА..
И НАЙ ВАЖНОТО......БЕЗ БОГ.....!!!
пУБЛИЧНИТЕ САМОЕКЗЕКУЦИИИ...ОБАЧЕ СА И ОЩЕ НЕЩО.
те са оргия на бесовете..обладали обществото ни.....!!!!
и триумф на БЕЗВЕРИЕТО И МЕРЗОСТА НА ЗАПУСТЕНИЕТО!!!
горко нам!!!
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
КинО (03-11-2014)
Бе то колелото на съдбата се върти... отде знаеш като се върти, върти и дали пак няма да попаднеш на някое твое предишно късметче и сам да си сърбаш попарата после от собствения ти егоизъм.![]()
... Аз само за твое добро, ама като искаш стой си неук -няма повече
![]()
![]()
Alf, ти Supernatural гледаш ли ?ТОВА ГОСПОДА.....
е отчаяние..което някой...не е могъл да понесе......!!
подобни...решения....се взимат , когато човек Е САМ!!!В МЪКАТА СИ ..БЕЗ УТЕХА БЕЗ НАДЕЖДА..
И НАЙ ВАЖНОТО......БЕЗ БОГ.....!!!
пУБЛИЧНИТЕ САМОЕКЗЕКУЦИИИ...ОБАЧЕ СА И ОЩЕ НЕЩО.
те са оргия на бесовете..обладали обществото ни.....!!!!
и триумф на БЕЗВЕРИЕТО И МЕРЗОСТА НА ЗАПУСТЕНИЕТО!!!
горко нам!!!
Там редовно се борят с разни демони които са обладали хора
----------
Много филми гледаш и то от онез сапунени фантасмагории ми се струва
Всеки сам си е отговорен за себе си![]()
Която си е проста шматка, тя ще продължи да си е такава !