Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се бях зачела и замисляла точно за разликите и приликите...Фюжън, както се сещаш от думата е мешавица от различни кухни.И е най-общо масова. Можеш да я нагъваш в повечето ресторантиГурме е кухня за ценители: скъпи лай.на в минимални количества и добре аранжирани и не се базира на специфична национална кухня , ерго - фюжън , щот е мешавица от различни кухни, ама не мож я намериш във всеки ресторант. Апропо в родния ти град няма ни един гурме ресторант само с фюжън кухня се намират. Дори и най-скъпите и прехвалените ви
Не, че са нещо особено повечето от тях , ама аз съм червоугодник и трудно можеш да ми угодиш
Благодаря за труда, които си направи да обясниш,
Аз обичам хубавата храна, но не съм придричива и педантична, въпроса е да ми е вкусно и в хубава компания....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз също обичам, но съм педант по отношение на терминологиятаНякой ден ако оная свиня фицката не изревнува много зверски ,може да споделим кулинарни преживявания в някой от пловдивските ресторанти. Всъщност вече имам един предвид , който ми препоръчаха и , който не съм посещавал. Засега
![]()
Това е най-важното
Фафле, ти дюнери обичаш ли ?
Аз щото ги обожавам.
И като ида на аладина на 6-ти, вече са ме запомнили, обаче като им кажа един с допълнително месо и две допълнителни яйца и отначало ме гледат странно, не знам защо![]()
Toва звучи грубо.Аз също обичам, но съм педант по отношение на терминологиятаНякой ден ако оная свиня фицката не изревнува много зверски ,може да споделим кулинарни преживявания в някой от пловдивските ресторанти. Всъщност вече имам един предвид , който ми препоръчаха и , който не съм посещавал. Засега
Той е нашият приятел ПРАСЧО !!!
В кота-нулата ходил ли си, че ми го похвали един познат ?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не оВУНЯВАШ ли махалата с тоз МИКС за възможен ИПРИТ???с допълнително месо и две допълнителни яйца![]()
kmv (03-11-2014)
Ти пък откъде знаеш, като не пиеш ?
Той организма си свиква с тез неща. А доколкото съм чел, трябва да се пият редовно даже, а не от дъжд на вятър, защото тогава се получавало дисбаланс, а ако е редовно, няма проблеми.
----------
Миии, не знам бе
То гледам да тъпча квот намеря и то като се омеши всичко се нормализира
Eй сега даже гуцам паста и хрупам ябълка
Че отидох до хладилника че мислех че имам варени яйца, обаче се оказа че съм ги изял, та трябваше да заместя с друго![]()
Тази ти страст към боклучавата храна никак не кореспондира с категоричните ти изказвания за качествена храна, които съм чел , че имаш към храната
А ако пък толкова не можеш без дюнери, турската закусвалня на железарска предлага в пъти по-качествено кулинарно преживяване. Препоръчвам крем супата от леща там btw![]()
Oleg (03-11-2014)
Що да е боклучава ?Тази ти страст към боклучавата храна никак не кореспондира с категоричните ти изказвания за качествена храна, които съм чел , че имаш към храната
А ако пък толкова не можеш без дюнери, турската закусвалня на железарска предлага в пъти по-качествено кулинарно преживяване. Препоръчвам крем супата от леща там btw
Месо и картофи е, има и зеленчуци и вкусен сос
Иначе снощи ядох и в макдоналдс, че пригладнях а нямаше друго наблизо![]()
Но да, предпочитам хубавата храна, но също така не обичам и да стигам до огладняване
Миналата година много ми хареса резултата от увеличеното ми хранене, сега отново го прилагам![]()