Ми яз често съм с повече от една в един инструмент. Значи имам се идна дългосрочна. Ма това не ми пречи да ръчна и нещо интрадей, или скалпче, като мерна некоя подсказвочка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем не знам... според мене е нещо средно между отделни позиции и една и съща... поне логически де... инак технически са си отделни позиции... то там има значение и изхода как се подбира също - демек стоповете и/или лимитите на всичките позиции са на едно и също ил на различни места![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Куре, на теб какъв ти е месечният таргет в сума ?ем не знам... според мене е нещо средно между отделни позиции и една и съща... поне логически де... инак технически са си отделни позиции... то там има значение и изхода как се подбира също - демек стоповете и/или лимитите на всичките позиции са на едно и също ил на различни места
И съответно с колко пипса(или съответната им стойност в петрола да кажем), го получаваш ?
колкот повече толкоз повеченапоследък нямам определена цел реално... гледам там две-три мрз-та да прибера, ама чак кът цел не бих го определил
![]()
Всяка позиция, сама за себе си. И за това с МТ5цата още ми е тъпо кат боравя, щот усреднява позицийте.ем не знам... според мене е нещо средно между отделни позиции и една и съща... поне логически де... инак технически са си отделни позиции... то там има значение и изхода как се подбира също - демек стоповете и/или лимитите на всичките позиции са на едно и също ил на различни места
Значи 1000$
Ем пак добре,ако на работа да ходиш, пак толко се вадят приблизително, но със зор, а тук си е айляк
А получава ли ти се бе главо с тез обемци които каза ?
Как стигаш 1000$ с 0.05-0.1 ? КАК ?
чак илядо рядко правя500-800 горе долу последните месеци, особено откак резнаха бонбонукса
ем правят се... горе долу обикновените дни кът се докарат на нула после някоя убава позиция кът излезе чиста, па и двоен обем ку се сетя да жулна са 50-100 кинта и повече някой път
![]()
Oleg (02-11-2014)
L1914 (02-11-2014)
Олегчо, няма такова нещо на пазара като трябва да изкараш 2000 или х лева.Пазара няма задължение да направи нещо. А с тия обеми на златото да речем 4-8 сделки в месеца и си ги изкарал тия цитираните от теб пари.
Идеята , че в края на месеца "трябва" да си изкарал определена сума може да е доста затормозяваща и вредна за търговията.
Тук обаче отиваме в друга материя управление на личните финанси или там сигурно има някое клише за това.
Което пък пак е свързано и с търговията, щото ако не можеш личните финанси да си управляваш, как ще управляваш акаунт
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
100 (02-11-2014)