Не сурово и кръв да видя не обичам...
По препечени.
Мерси
Не сурово и кръв да видя не обичам...
По препечени.
Мерси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тогаз може и повече време да отидеособено ку са по-дебели кифтаците
ама кът за 1,5-2 см кълцаница и силна скара горе долу толкоз трябва да е времето да потъмнее месото и отвътре
п.п. мислех нещо за напълно сурово още живо месо да вметна, ма от опит знам, че с гладна жена майтап не бива...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ги печи на много висока температура, че отвън ще са както ти ги харесваш, а отвътре, както Кура
Да те питам, като джиджана мадама, и при теб ли се получава така като вървиш по улиците, или се притесняват, и не те занимават
Fafa (01-11-2014)
язе да уточня - кът за силна скара имам предвид да не е някоя от онез ултра-портативните домашнине че да е кой знае колко много засилена
п.п. бонбонукс 10 000 лефа![]()
GGBG (01-11-2014)
Значи много , много не вървя по улиците защото си имам превоз.
Но когато е топличко ходя, за да има движение, за спорта..
Ако имаш предвид дали ме заговарят...не, притесняват се, тъй като нямам лековато поведение и не давам повод,иначе се заглеждат обръщат се, залисват се/естествено се правя, че не забелязвам/ но като пресичам улиците не на пешеходна пътека ми прави впечетление, че винаги спират и ми правт път едни такива ухилени до уши и спират движението.
Последна редакция от Fafa : 01-11-2014 на 21:05
GGBG (01-11-2014)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Честито на печелившите!
Въпроса е колко кеш извади от тези 10к ?
Значи много , много не вървя по улиците защото си имам превоз.
Но когато е топличко ходя, за да има движение, за спорта..
Ако имаш предвид дали ме заговарят...не, притесняватн се, тъй като нямам лековато поведение и не давам повод,иначе се заглеждат обръщат се, залисват сеЕстествено се правя, че не забелязвам/ но като пресичам улиците не на пешеходна пътека ми прави впечетление, че винаги спират и ми правт път едни такива ухилени до уши и спират движението.
Да, за заговарянето и разните подмятания и подсвирквания питах
или сме много по-добре възпитани, от мириканците, или си доста респектираща
Фикси, кажи и ти, като вървиш по улиците, занасят ли те, както в клипа![]()
тенкю тенкю... бая поизвадих аз, от всичките бонусарки ку се събере сигурно два пъти по толкоз ще излязатама то и бая време мина вече, тъй че реално не е кой знае какво постижение...
Не съм гледала клипа , че нета ми нещо го няма
но неи аз като Фафа явно ги държа на дистанция
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb