На мен не ми пречи, възприемам го като почивка просто. Не се очертава да има нещо значимо днес до американската сесия поне.
На мен не ми пречи, възприемам го като почивка просто. Не се очертава да има нещо значимо днес до американската сесия поне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само привидно, всъщност докато си почиваме се разкрасяваме и релаксираме с ТОВА супер уредче.
----------
100, ама това по днешните графики вече минава всякакви граници на наглостта - то да не може половин ден да мръдне 10-20-30 пипа до лимита ми.... и то на всичките 5-6 инструмента на които имам сделки...
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Защото не търсиш разрешението в правилната насока.
Ето ти един отличен вариант:
http://www.minaletattersfield.com/im...503221126s.jpg
Aз днес мислех да не пия, обаче не се сдържах. Нещо ме караше да го направя и послушах вътрешният си глас
Не съжалявам !
Eli2356 (29-10-2014)
Разбирам, че е неприятно да не се движи пазара или да се мъчи да достигне лимита, но щом имаш лимит и нямаш никакви двуги сигнали за деня, то значи просто спираш да се взираш в графиките и правиш нещо друго![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига с тез графики вече, обяд е. Време за почивка, разходка, ядене и това онова
Ако много работиш, няма да имаш време да изкарваш пари !
А варианта да се излезе според движението на цената преди да бъде достигнат лимита няма ли го?
------------------------------------------------------------------------------------------
kmv (29-10-2014)
Takiва влизания и излизания са мижи да те лъжем. Трябва всичко да се прави по предварително изграден план !
Щом има лимит и стоп, чакаш което дойде и толкова !![]()
toranagasan (29-10-2014)
Олег, стига с тия енергийни напитки бре, те са ебати болкука...
L1914 (29-10-2014)
L1914 (29-10-2014)