Да. Ще си плати за липсата на контрол и за прикриването на крадците на Банката.
Искров изпълнява поръчка на най-силните хора у държавата и за това няма да му се случи нищо.
Че той Ванката май в Южна Африка вече..
Не го знам тоз кой е. Да не би да участва в "Листопад"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На тоя весник не се вярва много, но все пак надали съвсем да са си го изсмукали от пръстите - Гаранционният фонд готов да покрие всички влогове в КТБ
http://19min.bg/news/8/57528.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като стане въпрос за цифри и бюджети в Бг се образуват едни ммго разтегливи в милиарди даже, та никога не се знае ко е е възможно и кое не.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз гласувах и се оказах в мнозинството - нищо ново - човека е пионка.
а защо в Анкетата няма опция - "Искров е невинен.Не е осъществявал контрол щото са го лъгали и не казва кой крадна парите щото и той не знае"
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Виж сега първо е мъж, а мъжете са си родени виновни според жените, второ е банкер, което пък е синоним на мошеник, измамник, милионер и там всичко чрез корупциони практики и мошенически средстваи още да изброявам ли, някак не се сещам нищо което дори да допусне мисълта за невинността му в съзнанието ми.
и аз си мисля, че е невинен ванкатадаже предлагам добавка 30 процента към заплатата да му се начисли за годината назад, щот да бъде обезщетен за неудобствата и притесненията
![]()
Ами да назначим жена шеф на БНБ, така барем по една точна ще е невиннаВиж сега първо е мъж, а мъжете са си родени виновни според жените, второ е банкер, което пък е синоним на мошеник, измамник, милионер и там всичко чрез корупциони практики и мошенически средстваи още да изброявам ли, някак не се сещам нищо което дори да допусне мисълта за невинността му в съзнанието ми.
Може даже да докараме Веска Меджидиева
Веска Меджидиева: Живея скромно и имам пари за едно кафе
А и това не става, за нея другите жени ще викат, че по щуробаджанашка линия, трябва нещо или безполово или от третия пол.