Ще си взимаш телешкоСвърши ми каймата, обаче реших все пак да ида до фризера да погледна дали не е останало нещо друго. Намерих там пържолки, сега ги пека на скарата. Шарка без свинско няма особено силен ефект. Все пак той е добавка, не е заместител на храна.
А пък пилешкото е толкоз месо, колкото рибата е бозайникдебели розови стекове с малко мазнинка
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12805&page=5
Те тия дебати непреходни били бре, неподвластни на времето, пространството и цената на свинското. Библейски, библейскииии![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
фицката (28-10-2014)
Не ми харесва аромата на телешкото, а и ми е жал за животинките
http://images.ibox.bg/2013/04/03/pamela1/519x521.jpg
Кво си викаш като гледаш снимката .... " Ех що не съм теле"Не ми харесва аромата на телешкото, а и ми е жал за животинките
............
http://images.ibox.bg/2013/04/03/pamela1/519x521.jpg
----------
Бачкоооооо купи си @2704 да изкараш 40 пипоня![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (28-10-2014)
Аре къси йени, къси, къси, да ми препълнят и скъсат акаунта.....аз ще го пришия...със следващия бонукс![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Яяяя да видя какви ги върште тук, дакято зачезнах?
Нещо май разваляте дисциплината.
Иначе добре, добре по графикитестопа плюсов ...бива!