anonimen komardjia,
да не е "Волна пеперуда"
а бонусите не са ли вид стимул за печалба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако изключим леко курвенското изпълнение на певачката текста си е добър.
Аз съм волна пеперуда
и летя от цвят на цвят,
като малко пъстро чудо
в този сив и скучен свят.
Ти след мен задъхън тичаш
а когато разбера,
колко мното ме обичаш
аз до теб сама ще спра.
Припев:
Ще оставя да ме хванеш
и със теб ще съгреша.
но помни,че ще остана
с пеперудена душа.
Аз съм волна пеперуда
и летя от цвят на цвят
като малко пъстра чудо
в този сив и скучен свят.
Ако много ме обичаш,
пак ме пускай да летя,
не превръщай в окови
ти за мене любовта.
Автора какво иска да каже.
Напръв поглед "Пеперудата" е с мераци да ходи да се опрашва насам-натам,
но с готовност да спре в подходящия момент, стига да усеща свободата си - задна мисъл: любовта не са окови. Изключвайки богатото й минало, всичко е ОК.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
komardjia, дай лек за моята травма. То не е травма. То е професионална деформация. От как се помня, само едно съм работил. Да бъда началник, и да съм във фокуса. Както на тези под мен, подчинените. Така и на шефовете. Много шибана работа! Ако трябва да имаш собствена позиция, винаги трябва да си в конфликт и с едните и с другите. Инак ставаш помияр. Форекса ме разтоваря. Щото нямаш нито под тебе, нито над тебе разни полуграмотни идиоти. Виж във форума най-много да прехвърчат искри. Но то се преживява! Не е като другото!
anonimen komardjia,
уф, не ми прави разбор на текстове, плиииз
точно певачката разваля всичко
изпъква само задната мисъл ...но можем да си лафим в друга тема
по въпроса ако ти се доще...
Слушайте внимателно![]()
На припозналите се честито![]()
Английският като световен език [редактиране]
Понеже е толкова широко използван, английският често е смятан за "световен език", лингва франка на модерното време. Въпреки че английският не е официален език в повечето страни в света, той е най-често изучаваният втори език в света. Някои лингвисти смятат, че английският език поема от културата на целия свят и продължава да расте. Той е официален език на Европейския съюз, на ООН и на повечето международни атлетични организации като Международния Олимпийски Комитет.
Английският е езикът, който се учи най-често като чужд език в Европейския съюз(от 89% от учениците), следван от френския (32%), немския(18%) и испански (8%). В ЕС голяма част от населението твърди, че разбира английски до някаква степен. Например в Холандия 87% знаят английски, в Швеция 85%, в Дания (83%), Люксембург (66%), Финландия (60%), Словения (56%), Австрия (53%), Белгия (52%) и Германия (51%). В Норвегия и Исландия също има много хора, които могат да говорят английски.
Книги, списания и вестници на английски често са достъпни в целия свят. Английският също е най-често използваният език и в науката. През 1997 се появява изследване, според което 95% от научните статии са на писани на английски, макар че само половината от тях са написани от автори, на които английският е роден език.