Че то не е късно да се реализира този "диамант", то и с тези диаманти, като в природата си иска чакане - там 1-2 милиарда години за да стане, тук може и с няколко дни да се разминеш
Че то не е късно да се реализира този "диамант", то и с тези диаманти, като в природата си иска чакане - там 1-2 милиарда години за да стане, тук може и с няколко дни да се разминеш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (23-10-2014)
този диамант си е рейндж и може да пробие в двете посоки по принцип ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Диамант или к*рец, но започна да се оглежда надолу. Кивито съм го пъхнал късо, може и тук да излезе такава играта. Ще почакам още за сигнала![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Последна редакция от Eli2356 : 23-10-2014 на 16:41
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Ми де да знам, след такива драсканици по графиката, щото на дневна баровете за този месец си изглеждат точно като драсканици на някой дето и той не знае какво иска да нарисува, обикновено тръгва в посока обратна на досегашната - в случая би трябвало да тръгне нагоре.
Може и да е така, но пък няма току така да тръгне нагоре, поне не и този месец. Даже мисля че първо ще има 0,8566 и оттам евентуално може да направи някакъв шиш нагоре. Така или иначе моите лимитчета са само в средата на т.нар диамант, та се надявам все някак да ги стигне.
----------
Кивито като че ли има да пада много повече от озито, понеже AUD/NZD май ще е доста нагоре следващите месеци по мое скромно мнение.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А тези лимитчета е много голям шанса да ги стигне. Аз говоря така глобално на къде ще трябва да се гледа.Може и да е така, но пък няма току така да тръгне нагоре, поне не и този месец. Даже мисля че първо ще има 0,8566 и оттам евентуално може да направи някакъв шиш нагоре. Така или иначе моите лимитчета са само в средата на т.нар диамант, та се надявам все някак да ги стигне.
----------
Няма да пада чак толкова според мен.Кивито като че ли има да пада много повече от озито, понеже AUD/NZD май ще е доста нагоре следващите месеци по мое скромно мнение.
До Нова година максимум до 0.7690 - по-надоле няма да ходи. Според мен, де, ама то какво си мисли и какво ще стане времето ще покае.
Аз на рази база градя дългосрочната стратегия, т.е. чакам дъна и влизам с дълги. На австралиец и киви от тези нива къси не пускам.
Дълго от 0,8816...........одремах се и му го вкараш 6 пункта по-късно, но ....... зае*и. Стоп на 45 точоки![]()
Браво, много добре си го натиснала, ама наистина мести лимитите по-долу, даже въобще защо имаш лимити? Взимай колкото даде пазара, не се ограничавай.