Здравейте,
споделете любимите си песни
----------
Ето една песничка от мен
Здравейте,
споделете любимите си песни
----------
Ето една песничка от мен
Аз слушам някакви леки хаус парчета или има в ютубето - lobby music ...абе с две думи спокойна музика![]()
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
Според настроението. Днес съм на тази вълна
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Много добре е това
Това си пускам между 2 и 5 следобяд, когато получавам непреодолимото желание да дремна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (04-08-2013)
нещо такова........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (04-08-2013)