Бачо избяга от форумът, защото ви е сърдит. Свърза се с мен и каза да направим референдум и той ще уважи резултата
![]()
ДАААААААА ЕЛА СИ
НЕЕЕЕЕЕЕ ЗА КЪВ ЧЕП СИ МИ
КО МИ ПУКА АААА
Бачо избяга от форумът, защото ви е сърдит. Свърза се с мен и каза да направим референдум и той ще уважи резултата
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Дай малко клюки, току тъй как да си даваме гласа, кога, какво, защо, как
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КО МИ ПУКА АААА
===============================
Манипулирали са му резултата от процедиргването и определени диверсионни елементи са се опитали да му съсипят тематаАз се опитах да го разубедя смотив, че това е параноя, предизвикана от напредналата възраст, но той ме контрира, че има достоверна информация от висши източници
Та аз затова....референдум....
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Novak (13-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, да не е от селското му поведение свързано с животновъдството с което се занимава през другото време![]()
Реде, връщай се, щот шъ почна аз да процедирам и съфорумците ще те линчуват
........................................![]()
Джиджито е изкарал 50К и сега разпуска в Маями, Гридито има 200 декара бустан и в летния сезон продава карпузи на пазара, па Ефка е сериозно момиче и не се занимава с амсалаци кат нас![]()
Nasko (13-06-2013)
Той джиджито почти 6000бонус натрупа, ако е търгувал подобаващо, би трябвало и да не се весне много време още. Гриидито е хаймана и или пие бири, или си развява крачолите, Ефка е голяма, ма е близо до морето и сигурно се радва на вълните и тя
----------
И ни мъ е почерпил и една карпузаБезобразие пълно.
Докато не си развяваш драсканиците, няма да има проблем![]()
![]()