• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Мнения на Трейдъри
    • Реална сметка в Инстафорекс. Казуси и решения. Въпроси и отговори.

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Реална сметка в Инстафорекс. Казуси и решения. Въпроси и отговори.

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 4 1 2 3 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 до 10 от общо 38
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 16-03-2019 12:50 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

Моля, изберете категория: - Откажи
      messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите Аватара на messi
      Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      Благодарили са му 18 225 Пъти в
      1 504 Поста

Реална сметка в Инстафорекс. Казуси и решения. Въпроси и отговори.

Вероятно повечето потребители тук са се ориентирали да работят само с бонус сметките на Инстафорекс. Само че има и такива като мене, които си отвориха реални сметки. Затова създавам тази специална тема, в която да обсъждаме само реалните сметки на Инстафорекс.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Присъединете се към нас, ако мечтаете да станете писател на свободна практика.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

kypa (16-03-2019), Нерегистриран (1)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 16-03-2019 13:17 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey7,
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Аз една центова си отворих, да има какво да чопля докато трае процедурата по изтегляне на парични средства от Бонукса.
      Пък и рано или късно трябва да растем над Бонуксната програма, та по-добре от рано да започвам.
      Нямам особен успех на таз сметка.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Имате ли талант за писане? Ако не опитате, няма да знаете.

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

messi (16-03-2019), borkooo_pz (16-03-2019), Нерегистриран (1)

6. 16-03-2019 13:35 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите Аватара на messi
      Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Някой ще каже, че темата е излишна, защото вече има тема за сметките на Инстафорекс. Верно бонус сметките, но при тях е същото като при реалните. Да, но не е съвсем така. Има съществена разлика за някои неща и затова аз първи започвам с един казус, с който се сблъсках тези дни.

Вече знаете, че си отворих реална сметка към Инстафорекс и я свързах към бонусната такава. Редовно започнах да си трансферирам печалбите от бонусната в реалната. Следя и за някои правила. Никога нямам едновременно отворени поръчки в двете сметки. Общо взето ги редувам. Един ден търгувам с едната сметка и затварям всичко, а на другия ден търгувам само с другата. Печалбата от бонусната се трансферира към реалната, а печалбата от реалната се тегли към Ипеймънтс. Това е логично и е хубаво, че го изяснихме. Какво обаче искам да попитам? Като всеки човек, който обича да търси изгодата проучих какви възможности ми дава реалната сметка. Такива, които при бонусната не са разрешени. Едната екстра е правото да ползвам бонуси при депозиране. Там аз се спрях на 55% и при всеки трансфер си ги усвоявам. Това е добре от една страна, защото сметката нараства допълнително. От друга страна обаче има някои рестрикции. Може да се ползва най-много до 1 към 200 ливъридж. Това не е проблем, защото аз и на бонусната сметка съм на 1 към 200 и по принцип съм чел, че високият ливъридж е нож с две остриета. Дава ти повече свободни пари за търгуване, но човек може да се увлече с по-големи обеми и при груба грешка на посоката на движение на пазара сметката му може направо да си замине. Така че за ливъриджа съм ок. Обаче се оказа, че автоматичното затваряне на позициите е на 100% т.е. 10 пъти повече от нормалното. ( 10% за бонусната сметка) Естествено никой не се стреми да тества къде ще му се затворят поръчките. Аз също съм далече от тази опасност. Така че и това условие го приемам. Продължих да търся възможности да си мултиплицирам печалбата. Още повече, че сега пазарът определено е благосклонен към мен. Само че от опит във всички области на живота си до сега знам, че идва момент, когато монетата се обръща. В един период тичат по 2-3 мацета след тебе и едвам смогващ да ги ощастливиш всичките, но идват дни и вечери, когато няма кой да те напсува и си лягаш сам самичък със спомените за миналото. Знаете как е или ако не знаете ще научите. Никой не се е спасил от иронията на живота. Ако някой все пак го е направил, то той просто не е живял пълноценно. Не може да има само цветя и музика, понякога има мърша и плъхове. Но да продължа. Разбрах, че на реалната сметка има една възможност за така нареченото ребате. За тези, които не са чували това е когато брокера ти връща част от спреда. А Инстафорекс има широчки спредове. Сляп да си ще го видиш. На моменти вечер дори стават плашещо големи. Както и да е. Проучих нещата и попаднах на разни специализирани сайтове, където предлагат връщане на спреда. Доста са и изглежда добре направено и изгодно. При това бързо плащат и почти без такси. Верно малки сумички, но като ти се полагат защо да ги изпускаш? Бях чел една книга за богаташи и там беше наблегнато, че те броят всяка стотинка. Дори имаше един лаф : Който го мързи да се наведе за 2 стотинки няма как да спечели милиони. Не е точен цитат, но ви става ясна идеята. Регистрирах се в подобен сайт и започнах да си получавам лептата от спреда. Само че там обещаваха едно, а аз получавах поне с 35% по-малко. Реших да попитам. Отговориха ми, че имало една особеност, която не видях в правилата или ми е убегнала. Каквато част от сумата в акаунта ми е допълнителен бонус, то с такъв процент ми се намалява върнатия спред. Близо с 40% ми режат премията. Тя без това не е нещо голямо и като я орежат съвсем нищо не идва. А влизайки в сделка аз си нося целия риск без значение дали част от парите са бонус или мои. Всъщност доколкото разбрах при загуба първо се губят моите пари. Сметнах си нещата и прецених, че е най-изгодно да се откажа от бонуса при депозиране и да продължа да търгувам само със собствени средства. Само че не намирам такава опция в клиентския кабинет, а днес чата не работи. Някой имал ли е подобен проблем и ако да ще се радвам да сподели как е процедирал? Бях изчерпателен. Дори прекалено, но беше важно, за да няма неяснота около казуса.

Благодаря ви за проявеното внимание и сте добре дошли в темата да споделите своите впечатления.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Искате ли да печелите пари, като пишете? Присъединете се към нас и ние ще ви помогнем.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

7. Следните 6 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

kypa (16-03-2019), borkooo_pz (16-03-2019), jssj (29-03-2019), Нерегистриран (3)

8. 16-03-2019 17:07 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Ми отваряш нова сметка и в нея прехвърляш твоите си пари и не ползваш никакви бонуси и си готов
      Елементарно.
      Много е близо до ума.

Гарантирано възнаграждение за публикуване на статии на всякаква тема.

9. Следните 8 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Нерегистриран (5), kypa (16-03-2019), borkooo_pz (16-03-2019), jssj (29-03-2019)

10. 16-03-2019 18:57 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Ми отваряш нова сметка и в нея прехвърляш твоите си пари и не ползваш никакви бонуси и си готов
      Елементарно.
      Много е близо до ума.
      Това е близко до ума, но не е най-рентабилното. Освен това аз работя с този брокер и държа на взаимна коректност. Те са ми дали бонус и ще е проява на лош вкус да нарушавам правилата, за да си го вземат. Защото това, за което говориш си е точно нарушение на правилата. Всъщност е доста деликатна ситуацията. Ако отварям нова сметка ще е нужно да я връзвам специално към сайта за ребате, а там вече имам една и не знам дали имам право на няколко сметки от един и същ брокер. То и както и да го погледнеш ще е странно. Най ме притеснява как ще прехвърля парите. Все пак до сега всеки трансфер става за ден, но и сумите бяха малки. Все си мисля, че има по-лесен и приемлив начин. Едно бутонче "cancel the bonus" щеше да е свърши работа, но го няма.

Станете автор и печелете от публикуване на ревюта

11. Следните 6 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

kypa (16-03-2019), borkooo_pz (16-03-2019), jssj (29-03-2019), Нерегистриран (3)

12. 16-03-2019 19:19 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от messi Виж мнението
      Това е близко до ума, но не е най-рентабилното. Освен това аз работя с този брокер и държа на взаимна коректност. Те са ми дали бонус и ще е проява на лош вкус да нарушавам правилата, за да си го вземат. Защото това, за което говориш си е точно нарушение на правилата. Всъщност е доста деликатна ситуацията. Ако отварям нова сметка ще е нужно да я връзвам специално към сайта за ребате, а там вече имам една и не знам дали имам право на няколко сметки от един и същ брокер. То и както и да го погледнеш ще е странно. Най ме притеснява как ще прехвърля парите. Все пак до сега всеки трансфер става за ден, но и сумите бяха малки. Все си мисля, че има по-лесен и приемлив начин. Едно бутонче "cancel the bonus" щеше да е свърши работа, но го няма.
      Това което ти казвам е начина. Друг няма.
      Ако ти харесва, ползвай го, ако не ти харесва мъчи се.
      И не виждам какви условия се нарушават с такова действие.
      А не рибейт сайтовете може да си регистрираш колкото си искаш сметки

Развихрете креативността си и получете награди за това!

13. Следните 10 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

kypa (16-03-2019), Нерегистриран (7), borkooo_pz (16-03-2019), jssj (29-03-2019)

14. 16-03-2019 20:42 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Това което ти казвам е начина. Друг няма.
      Ако ти харесва, ползвай го, ако не ти харесва мъчи се.
      И не виждам какви условия се нарушават с такова действие.
      А не рибейт сайтовете може да си регистрираш колкото си искаш сметки
      Как какви условия? Условията за получаването на бонус при депозиране. Всеки път когато депозирам и поискам бонуси ми излизат правилата и искат да потвърдя, че ги приемам. По тези правила аз мога да тегля или трансферирам само печалбата си. Ако изтегля повече, то губя бонуса, защото нарушавам правилата. Това е все едно един футболист да поиска смяна, но понеже не му я правят, тогава той нарочно да срита лошо съперник и да напсува съдията, за да получи червен картон и да го изгонят. Така ще се изпълни желанието му да напусне терена, но дали това е най-правилното и няма ли да има следващи последствия. Постави се на местото на брокера. Аз искам бонус и приемам неговите правила. Той ми дава бонуси, но след една седмица аз грубо нарушавам споразумението, което сам съм приел. Местя парите в друга сметка при същия брокер и искам да продължим да работим заедно. Този брокер дали ще гледа вече с добро око на мен и моите действия? Аз ако съм негово място не бих галил с перце подобен клиент. Вероятно ще търся и намеря начини да го накажа за своеволията му. Ще му бавя максимално тегленията, при всяка възможност ще му сторнирам печалбите и т.н. Пак казвам, че би трябвало да има начин човек да се откаже от подобни бонуси със съгласието на брокера. Сбърках, не съобразих, че приемам условия, които затрудняват търгуването ми. Съзнавам грешката си и моля за прошка. Вземете си депозитния бонус, а аз ще продължа да бъда лоялен клиент само със собствени средства. Би трябвало да има подобен начин. Всичко друго е грубо и недодялано. Помня в един хитов филм как един мъж беше влюбен в една мацка. Тя също го обичаше и всичко беше уж ок. Обаче той се забърка в някакви мафии и осъзна, че ако продължи да движи с нея рискува мафиотите да й навредят заради него. Вместо да й обясни ситуацията той тръгна с някакви лъжи, че си имал друга любовница и вече не я обичал. Дори и посегна на бой. Беше много грозна проява.

Пишете статии и печелете пари с удоволствие.

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

kypa (16-03-2019), jssj (29-03-2019), Нерегистриран (1)

16. 16-03-2019 20:43 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Само внимавайте като отваряте реални сметки да не идете в европейския брокер, че може да стане проблем за Бонукса.
      ФорексМарт мисля също е юридическо лице на Инстата, европейски акаунти по-добре там.
      5 минутното правило е за 2 минути във ФорексМарт.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

17. Следните 6 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

messi (16-03-2019), borkooo_pz (16-03-2019), Нерегистриран (2), minkov (28-03-2019), jssj (29-03-2019)

18. 16-03-2019 21:23 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от messi Виж мнението
      Как какви условия? Условията за получаването на бонус при депозиране. Всеки път когато депозирам и поискам бонуси ми излизат правилата и искат да потвърдя, че ги приемам. По тези правила аз мога да тегля или трансферирам само печалбата си. Ако изтегля повече, то губя бонуса, защото нарушавам правилата. Това е все едно един футболист да поиска смяна, но понеже не му я правят, тогава той нарочно да срита лошо съперник и да напсува съдията, за да получи червен картон и да го изгонят. Така ще се изпълни желанието му да напусне терена, но дали това е най-правилното и няма ли да има следващи последствия. Постави се на местото на брокера. Аз искам бонус и приемам неговите правила. Той ми дава бонуси, но след една седмица аз грубо нарушавам споразумението, което сам съм приел. Местя парите в друга сметка при същия брокер и искам да продължим да работим заедно. Този брокер дали ще гледа вече с добро око на мен и моите действия? Аз ако съм негово място не бих галил с перце подобен клиент. Вероятно ще търся и намеря начини да го накажа за своеволията му. Ще му бавя максимално тегленията, при всяка възможност ще му сторнирам печалбите и т.н. Пак казвам, че би трябвало да има начин човек да се откаже от подобни бонуси със съгласието на брокера. Сбърках, не съобразих, че приемам условия, които затрудняват търгуването ми. Съзнавам грешката си и моля за прошка. Вземете си депозитния бонус, а аз ще продължа да бъда лоялен клиент само със собствени средства. Би трябвало да има подобен начин. Всичко друго е грубо и недодялано. Помня в един хитов филм как един мъж беше влюбен в една мацка. Тя също го обичаше и всичко беше уж ок. Обаче той се забърка в някакви мафии и осъзна, че ако продължи да движи с нея рискува мафиотите да й навредят заради него. Вместо да й обясни ситуацията той тръгна с някакви лъжи, че си имал друга любовница и вече не я обичал. Дори и посегна на бой. Беше много грозна проява.
      Ма то точно това пише в тези правила бе момче - като изтеглиш депозита и си вземат бонуса - ти нали това искаш - да няма бонус - пак ти повтарям - това е начина - друг няма и ако не ти харесва се мъчиш и това е

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

19. Следните 11 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Мarin (16-03-2019), реnman (16-03-2019), Нерегистриран (5), borkooo_pz (16-03-2019), messi (28-03-2019), jssj (29-03-2019), kypa (18-04-2019)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 28-03-2019 21:36 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Ма то точно това пише в тези правила бе момче - като изтеглиш депозита и си вземат бонуса - ти нали това искаш - да няма бонус - пак ти повтарям - това е начина - друг няма и ако не ти харесва се мъчиш и това е
      Изтеглих всичко над бонуса и брокерът си го прибра. Сметката обаче не приема да се сменя ливъриджа. Не можело повече от 1 към 200 и толкова. Нищо че в сметката няма вече бонуси по правилата за 55%. Явно си помни нещо и не дава да се променя. При това положение аз я откачих тази сметка и си регистрирах нова реална и вече не ползвам допълнителни бонуси към депозираните от мен пари. Иначе при Инстафорекс котировките се движат плавно. Дори и при най-нервен пазар. Това може би се дължи на по-широките спредове. Аз не се оплаквам от тях, защото чрез сайтовете за връщане на спред става доста изгодно. Преди малко наредих едно солидно теглене от реалната сметка. За 315 долара. Толкова досега не съм теглил наведнъж и ми е интересно колко време ще се чака. Подозирам, че брокерите не са щастливи да плащат подобни суми на разни новодошли късметлии.

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

jssj (29-03-2019), kypa (18-04-2019), Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 4 1 2 3 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Мнения на Трейдъри   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти