• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Мнения на Трейдъри
    • Коректни брокери

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Коректни брокери

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 7 1 2 3 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 до 10 от общо 66
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 28-09-2017 10:27 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      aaangelll
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      aaangelll не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите Аватара на aaangelll
      Начислени плащания
      595.76 USD
      Благодарности
      1 960
      Благодарили са му 2 259 Пъти в
      1 480 Поста

Коректни брокери

Тук мисля да обсъждаме брокерите, който най-малко се възползват от възможността да прецакват клиентите си.
      Последна редакция от privelege : 28-09-2017 на 20:53
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Ние знаем как да печелим пари, като публикуваме статии/ревюта!

2. Следният потребител изказва благодарност на aaangelll за полезния пост:

kypa (13-11-2017)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 28-09-2017 10:34 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 6 133 Пъти в
      1 931 Поста
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Вече написах в другата тема, че брокерите не можем току така да ги разделим на КОРЕКТНИ и НЕКОРЕКТНИ. Къде е точната граница, къде е точния разделител, с който да отсечем кой брокер е коректен и кой не е?

Иначе да, темата е добра, но по-скоро трябваше да се казва ОБСЪЖДАНЕ НА УСЛОВИЯТА ЗА ТЪРГОВИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ БРОКЕРИ.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Мечтаете да станете известен блогър? Започнете да работите с нас.

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

borkooo_pz (28-09-2017), batDancho (13-10-2017), Marin (10-11-2017), kypa (13-11-2017)

6. 28-09-2017 10:37 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      wannabe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      wannabe не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите wannabe е отвъд представите Аватара на wannabe
      Начислени плащания
      3,116.59 USD
      Благодарности
      3 192
      Благодарили са му 9 211 Пъти в
      5 190 Поста
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Общо взето Сульо и Пульо когато решат да се занимават с търговия, първо започват да се интересуват от 'коректноста' на брокера, вместо да се научат да вадят кинти с трейдинг.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на wannabe за полезния пост:

КинО (28-09-2017), Emil Enchev (28-09-2017), Me4oBikov (29-09-2017), srmfx (12-11-2017)

8. 28-09-2017 10:38 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      aaangelll
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      aaangelll не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите aaangelll е отвъд представите Аватара на aaangelll
      Начислени плащания
      595.76 USD
      Благодарности
      1 960
      1 480 Поста
      Тук си прав, но въпроса е дали си спазват условията и дали не ги спазват само формално, а иначе, да прецакват определени групи от клиентите си

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

9. Следните 2 потребители изказват благодарности на aaangelll за полезния пост:

Marin (10-11-2017), kypa (13-11-2017)

10. 10-11-2017 18:38 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Marin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Marin не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Аватара на Marin
      Начислени плащания
      3,035.06 USD
      Благодарности
      6 445
      Благодарили са му 19 962 Пъти в
      3 326 Поста
      Преди два часа наредих теглене на всичките си пари от един австралийски брокер. Прехвален, та чак надценен.
      Замотаха ми едно теглене и ги запитах защо ми бавят парите. Горе долу спазваха един ритъм на плащане и сега видях, че
      излизат от него. Съпортът ми обясни да изчакам един работен ден т.е. до понеделник, защото финансовия офис вече
      затворил. Има една подробност, че този брокер има ФЦА регулация и дори на сайта им всички европейци ни пренасочиха
      акаунтите към отдела им в УК. Сега обаче се оказа, че те нямали изобщо офис във Великобритания. Шах с пешка.
      Съпортът ми каза, че в момента говоря с американския офис.

На много места съм чел, че регулациите в САЩ са много по-различни от европейските, австралийските и т.н. Затова едните не
      приемат американски клиенти и обратното. От къде се пръкна тоя брокер в стил "манджа с грозде" нямам идея.

При това преди това ми изпълнява плащанията по УК време, а сега не можело.
      Казах им, че нямам желание да работя с американски брокер и ще си изтегля всички пари.
      Оня тип се панира и както беше труден за лаф изведнъж ме затрупа с линкове как не са САЩ брокер и колко
      и какви регулации имат от Европа и Австралия. Взе да се извинява и бла бла бла. Чак стана досадно.
      В това време ми писна мейла, че са ми платили забавеното теглене. Виж ти! Можело значи.
      Обаче това преля чашата и веднага наредих теглене на всички останали пари.
      Писна ми да работя с такива измислени брокери, които те разиграват и размотават и чак като ги притиснеш и
      заплашиш стават мазни и приятелски настроени. Баста.

Развихрете креативността си и получете награди за това!

11. Следният потребител изказва благодарност на Marin за полезния пост:

kypa (13-11-2017)

12. 10-11-2017 19:09 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 370 Пъти в
      2 873 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Marin Виж мнението
      Преди два часа наредих теглене на всичките си пари от един австралийски брокер. Прехвален, та чак надценен.
      Замотаха ми едно теглене и ги запитах защо ми бавят парите. Горе долу спазваха един ритъм на плащане и сега видях, че
      излизат от него. Съпортът ми обясни да изчакам един работен ден т.е. до понеделник, защото финансовия офис вече
      затворил. Има една подробност, че този брокер има ФЦА регулация и дори на сайта им всички европейци ни пренасочиха
      акаунтите към отдела им в УК. Сега обаче се оказа, че те нямали изобщо офис във Великобритания. Шах с пешка.
      Съпортът ми каза, че в момента говоря с американския офис.

На много места съм чел, че регулациите в САЩ са много по-различни от европейските, австралийските и т.н. Затова едните не
      приемат американски клиенти и обратното. От къде се пръкна тоя брокер в стил "манджа с грозде" нямам идея.

При това преди това ми изпълнява плащанията по УК време, а сега не можело.
      Казах им, че нямам желание да работя с американски брокер и ще си изтегля всички пари.
      Оня тип се панира и както беше труден за лаф изведнъж ме затрупа с линкове как не са САЩ брокер и колко
      и какви регулации имат от Европа и Австралия. Взе да се извинява и бла бла бла. Чак стана досадно.
      В това време ми писна мейла, че са ми платили забавеното теглене. Виж ти! Можело значи.
      Обаче това преля чашата и веднага наредих теглене на всички останали пари.
      Писна ми да работя с такива измислени брокери, които те разиграват и размотават и чак като ги притиснеш и
      заплашиш стават мазни и приятелски настроени. Баста.
      Аз пък нямам никакви проблеми с теглене и внасяне на пари. Използвам Биткойн сметка. По всяко време може да се тегли и внася няма събота няма неделя. Всичко става за 1-2 часа мах. Всички реват недейте използва нерегулирани брокери бла бла бла и т.н. е аз използвам и съм ОК не съм пропуснал теглене. Вече имат сметли с Даш, Етер, Литеум и т.н. Много съм хепи, че не плащам разни банкови таксички и да чакам с дни парите. А и никакви верификации. сега чета че някой брокери вече искали и гласови верификации ха ха ха. Скоро ще искат пръстови отпечатъци и сканиране на ретината.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Нашите автори получават бонуси. Присъединете се към нас!

13. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

14. 10-11-2017 19:29 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Marin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Marin не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Marin е отвъд представите Аватара на Marin
      Начислени плащания
      3,035.06 USD
      Благодарности
      6 445
      3 326 Поста
      Не всички брокери предлагат депозиране и теглене с криптовалута.
      Сега гледам на сайта на Австралийския брокер, че имат офис в Лондон и са дали адрес.
      Но съпорта твърди, че нямат. Щом дори в това лъжат как да им вярваш изобщо?

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

15. Следният потребител изказва благодарност на Marin за полезния пост:

kypa (13-11-2017)

16. 10-11-2017 19:30 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Alex1977
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Alex1977 не е на линия
      Централна банка
      Berani

Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Alex1977 е отвъд представите Аватара на Alex1977
      Начислени плащания
      4,907.32 USD
      Благодарности
      12 339
      Благодарили са му 21 918 Пъти в
      3 100 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от wannabe Виж мнението
      Общо взето Сульо и Пульо когато решат да се занимават с търговия, първо започват да се интересуват от 'коректноста' на брокера, вместо да се научат да вадят кинти с трейдинг.
      не е правилно да хулиш хората при условие че и ти си бил като тях.и ти си бил нов и страхлив за парите си .нали не бъркам ?коректността на брокера ти дава сигурността да вадиш кинти!писал бях някъде за мой близък приятел който сложи 2000 направи ги 30 000 и започна да пуска тегления е да ама не мисля че получи само 2 те си хиляди и то след доста заплахи от негова страна

Присъединете се към нас, ако мечтаете да станете писател на свободна практика.

17. Следните 2 потребители изказват благодарности на Alex1977 за полезния пост:

18. 10-11-2017 19:48 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Marin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Marin не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      3,035.06 USD
      Благодарности
      6 445
      3 326 Поста
      Като говорим за вадене на кинти ето малко суха статистика. Приключвам с този брокер, но какви са фактите?
      Точно за две седмици малко над 2000 долара печалба. В началото депозирах 1700, но почти веднага ги редуцирах на
      1500 и теглех всяка печалба над тях. Ето и снимка от историята преди да деинсталирам платформата. Аривидерчи Австралия.

Разберете как да печелите пари, като публикувате ревюта.

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на Marin за полезния пост:

Alex1977 (10-11-2017), kypa (13-11-2017)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 11-11-2017 10:33 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      aaangelll
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      aaangelll не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      595.76 USD
      Благодарности
      1 960
      1 480 Поста
      Какво ви е мнението за адмирал маркет , че мисля да си отворя сметка при тях за да търгувам къси на биткойна, защото разбрах че при тях за късите не се плаща суап

----------

Сега проверих и това за суапа не е вярно. Бях го прочел в другия форум. Но беше прекалено хубаво за да е истина

Искате ли да печелите пари, като пишете? Присъединете се към нас и ние ще ви помогнем.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

22. Следният потребител изказва благодарност на aaangelll за полезния пост:

kypa (13-11-2017)

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 7 1 2 3 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Мнения на Трейдъри   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти