Тая седмица стартирам с дълъг паунд,срещу йената и срещу долара дано не изгърмя без време.![]()
Тая седмица стартирам с дълъг паунд,срещу йената и срещу долара дано не изгърмя без време.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
lyubo (23-07-2018), borkooo_pz (23-07-2018), minkov (23-07-2018), kypa (23-07-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (23-07-2018), kypa (23-07-2018), hanuman (23-07-2018)
50 пипа надоле, после 250 нагоре. Те това е планЪТ за кабелЪТ таз седмица. Евентуално може и малко повече пропорционално в двете посоки, според броя на оставките дадени и продадени през седмицата.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (23-07-2018), lyubo (23-07-2018), borkooo_pz (23-07-2018), pablo (23-07-2018), Нерегистриран (1)
Добре е че върна малко на горе тренда в 10 часа, точно колкото да активира чакащата позиция от Петък.
Бях вече влезнал с нова Sell позиция. Но до къде ще пада ми е съмнително всичко и всяко предположение - прогноза.
А защо се изхвърлям цял Петък, че и днес с тия къси позиции ? и това не знам
вече съм на плюс 1 $.
Куре - до къде точно го очакваш да стигне курса ? че ми е важно !
borkooo_pz (23-07-2018), kypa (23-07-2018)
На 1.3088 има пивотъ ниво, редно д да го проверим. Има една вероятност да се забавим малко повече по тез нива и да го прескочим. В такъв случай може и да идем там доле много надоле. И 200-300 ъп да се отложи за пореден път съответно.
lyubo (23-07-2018), borkooo_pz (23-07-2018)
Ъп-легът по минутките не започва много обещаващо, тъй че може би точно тоз вариант да се гласи.
Пет пипоня ГАП все пак имало обаче, и сега точно неговите нива тестваме. Ако се задържи час-два по тез нива и после излезем нагоре сигурно ще има нов дневен връхт.
lyubo (23-07-2018), borkooo_pz (23-07-2018), Kamenitsa (23-07-2018)
Курсо ще пада тая седмица, въпрос на време е![]()
lyubo (23-07-2018)
Май тоз последния вариант с новия дневен връхт ще се случва. Съответно и 200 пипа ъп са пак на дневен ред.
borkooo_pz (23-07-2018), Kamenitsa (23-07-2018)
Май тая седмица повече ще търгуват еврото, отколкото паунда![]()
И аз съм настроен за дълги позиции от 1.36.... да видим след коментара на Тръмп дали биковете няма да се откажат да купуват долара.