mck. (04-01-2018), nikolay_diankov_1982 (04-01-2018), kypa (04-01-2018), Нерегистриран (6)
Туй със стрелките изглежда подреденичко и лесничконяма да бъде лошо да се създаде едно векторно пространство и да се извадят тегловните коефициенти
Аджеба, тий дет' сега е модерно IA да се нарича.
Язе съм за нагоре, 1.173, та колкото по-нагоре, толкова по-добре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (04-01-2018), kypa (04-01-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (04-01-2018), Нерегистриран (5), mck. (04-01-2018), privelege (04-01-2018), kypa (04-01-2018)
Жалко, Дянков, активира ми се късата с лимита и тъкмо я затворих на 18 пипса в плюс. Заложил съм обаче нов sell limit, на 1.2088 май беше. Ако не е активиран до утре, ще го махна преди НФП-то!тоя голям рак е все още активен на ф 161.8 , Фнимателската с дългите - може да има яко надоле .
Втора сделка по евро/долар за годината и отново печеливша излезе. Дано така да продължи годината, през изминалата бая се изложих!
Дано утре и рачето да си даде таргетите!
borkooo_pz (04-01-2018), Skp (04-01-2018), kypa (04-01-2018), Нерегистриран (2)
Когато пусна Е/ Д ,винаги ,ама винаги го чакам с дни ,и все се наричам че няма да я пускам тази двойка .Имам къса с малко обем , от преди нова година,1.1988 ,направих сега добавка почти от върха 1.2083 ,
Затварям ги ,и повече няма да я пускам тази двойка.,токова мудно ,че чак се изнерви
![]()
kypa (04-01-2018), nikolay_diankov_1982 (04-01-2018), Нерегистриран (2), Skp (05-01-2018)
Дано поне сметката ти да не е ислямска, от суап по някой друг пункт да ти се начислява от късите. Ако не заемат прекалено голям марджин от сметката ти, може и да ги оставиш. До 1.2100 ако издържат...Когато пусна Е/ Д ,винаги ,ама винаги го чакам с дни ,и все се наричам че няма да я пускам тази двойка .Имам къса с малко обем , от преди нова година,1.1988 ,направих сега добавка почти от върха 1.2083 ,
Затварям ги ,и повече няма да я пускам тази двойка.,токова мудно ,че чак се изнерви
nikolay_diankov_1982 (04-01-2018), Нерегистриран (1), Skp (05-01-2018)
хубавите работи стават бавноКогато пусна Е/ Д ,винаги ,ама винаги го чакам с дни ,и все се наричам че няма да я пускам тази двойка .Имам къса с малко обем , от преди нова година,1.1988 ,направих сега добавка почти от върха 1.2083 ,
![]()
пускай на малките фреймове с по-големи обеми и ще стане работата . .
Нерегистриран (4), Skp (05-01-2018)
Добра ви вечер бре печелбари
думите ли го тук евро бре
Взимайте от дългите докато съм тук в Европата
че идва време за отпуска и ще се вика за доларчето внимавайте![]()
nikolay_diankov_1982 (04-01-2018), Skp (05-01-2018)
Брокер не бива да се слуша! Работата му е да взема на хората депозитите
Обемите са обвързани с депозита. Не повече от 5% цялостен риск, т.е. 5 сделки с по 1% риск максимум. От натоварване на сметката няма смисъл, лично съм го изпробвал!
Дизела май за еврото продължава да вика, време е някой да го неутрализира, че с това неговото 1.2100 започва да ме притеснява. Скоро може да му стигнем таргета.Първоначално написано от petar80
Взимайте от дългите докато съм тук в Европата
че идва време за отпуска и ще се вика за доларчето внимавайте
nikolay_diankov_1982 (04-01-2018), prodi (04-01-2018), petar80 (04-01-2018), Нерегистриран (2), Skp (05-01-2018)
Още малко и сме на къси вълниБрокер не бива да се слуша! Работата му е да взема на хората депозитите
Обемите са обвързани с депозита. Не повече от 5% цялостен риск, т.е. 5 сделки с по 1% риск максимум. От натоварване на сметката няма смисъл, лично съм го изпробвал!
Дизела май за еврото продължава да вика, време е някой да го неутрализира, че с това неговото 1.2100 започва да ме притеснява. Скоро може да му стигнем таргета.
няма да се плашиш вероятно до седмица две и хайде надолуаз засега няма вече тук нищо дългичкаъа съм я затворил и си чакам но дали ще дочакам няма идея
Даваййййй ???????
Нерегистриран (1), Skp (05-01-2018)