Добро утро...
Ай ставайте, че Дакса ще тръгне след малко и ще го изпуснете...
----------
Лелееее ....пустош.
Как не ви е срам...оставих те Дакса на произвола![]()
Добро утро...
Ай ставайте, че Дакса ще тръгне след малко и ще го изпуснете...
----------
Лелееее ....пустош.
Как не ви е срам...оставих те Дакса на произвола![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то тръгна ли ...... че при мен още се чуди .... да не съм на друга спирка![]()
Безплатен обяд няма!
абе на инстата комисионната на дакса много солена ......
Безплатен обяд няма!
На инста въобще не става Дакса за търговия. ..И графиката накъсана.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами не съм го пипала от месеци .... лошото раб време мога да го игнорирам, ако е за нещо от по-големия фрейм, ама каомисионната .... да ме прощават, ама .... многУ лакУми ... ако излезе поне на 0 ще бягам
Безплатен обяд няма!
като го гледам, май ще ме ожули ..... толкоз с дакса при инстата- цяла бутилка арманяк уйде .....
![]()
Безплатен обяд няма!