Добро ви утро бре печелбари
дългата вече затворена време е
да викна отново
даваййййййй доларееееее![]()
Добро ви утро бре печелбари
дългата вече затворена време е
да викна отново
даваййййййй доларееееее![]()
Spekulanta (28-07-2016), DRA (28-07-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз ги затворих дългите .Хубава разходка направи еврото
да видим дали пътя надолу ще е дълъг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
откога викам и пускам графики .......НИКОЙ НЕ ПОПИТА защо и как.....не че ми трябва , амъ
..............
къде ГО КОЙ МИ ИЗИ БИРАТА и кво стана с неговите КЪСИ от 1.10630 . кът фсеко профи стоп няма ..............
А ДАЛИ ИМА СМЕТКА
Аз съм зелен и профитата не ги коментирам. Пък, като ги питам нещо дет ме интересува, те ме игнорват
Плуто, все ми се ще да те питам малко маловажни неща:
1. Само фибо фигури ли търгуваш?
2. Имаш ли статистика коя фигура ти е с най-голяма успеваемост и с какъв РР?
3. Колко ти е общата успеваемост (теоретична), ако си правил тестове и с колко се различава от практическата?
Аз ви чета дакса и ми стана интересно...
toranagasan (28-07-2016), L1914 (28-07-2016)
трендки , фибо , фибо разширения / за клъстери/ Ган........... индици не ползвам ......съобразявам се и с вълновия анализ на Балан , и не на последно място Линда Рашке и Глен НиилиАз съм зелен и профитата не ги коментирам. Пък, като ги питам нещо дет ме интересува, те ме игнорват
Плуто, все ми се ще да те питам малко маловажни неща:
1. Само фибо фигури ли търгуваш?
2. Имаш ли статистика коя фигура ти е с най-голяма успеваемост и с какъв РР?
3. Колко ти е общата успеваемост (теоретична), ако си правил тестове и с колко се различава от практическата?
Аз ви чета дакса и ми стана интересно...
над 70 % е успеваемостта
някъде имах в аналите тази статистика коя фигура колко успеваемост има ..... ще поровя![]()
bombe (28-07-2016), toranagasan (28-07-2016)
toranagasan (28-07-2016)
bombe (28-07-2016)
Добър ден!
Късата я именувах - перфектен трейд - вход 1.1069 - изход 1.1063
Продълѫителност 10мин, Обем 0.10 лота.......................Нещо да съм забравил????