Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
голямо търсене докат намеря темата,то чак ми се отщя да пиша
та...от 120 пак надолу кака Янка все още е в даун тренд
Trust Me, I'm an "Engineer"
То хубаво, че в даун тренд, ама за два дни бая набра нагоре , та сигурно поне до края на седмицата ще продължи корекцията, ама до къде на мен поне ми е трудно да предположа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с 5 фигури за 2 дни кака янка припомня за отминалата си волатилна слава
отново е във вихъра